Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Havi 1-2 szex miatt szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 1-2 szex miatt szakítani?

Figyelt kérdés
Sajnos csak havi 1-2 szex van a párommal és orgazmusom se szokott lenni. Neki nincs igénye többre, én viszont lassan kikészülök a szexhiánytól, főleg a jó szex hiányától. Beszéltem vele erről, akkor próbálkozott többször is, de érezhető volt, hogy neki csak nyűg és így én se élveztem. Én 26 vagyok, párom 28. A szexet leszámítva jó a párkapcsolatunk, de engem a szexhiány egyre jobban nyomaszt. Egyre többet fantáziálok más férfiakról.

2021. nov. 28. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy nő vagy férfi vagy, azt kell eldöntened, hogy tartósan ezzel együtt tudsz-e élni vagy sem. Ha megvan a válasz, akkor megvan a kiút is.
2021. nov. 28. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy csak ennyi legyen. Vagy nem vonzódik hozzád vagy nagyon más a libidója, mint neked. Nyilván mindkettő hosszútávon szakítás ok.
2021. nov. 28. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem erre a kérdésre már te is jól tudod a választ!
2021. nov. 28. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék
2021. nov. 28. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Ugyan ilyen problémám van. Én arra gondolok, hogy lehet aszzexulais a párom. Havonta egy szex jön össze, ilyenkor ő kezdeményez. Így oké.

De tegyük fel a havi egy szex után eltelik 1-2-3 hét és próbálkozok, tehát én kezdeményezek...nem jön össze. Csakis kizárólag akkor van szex amikor havonta egyszer érzi, hogy kell neki.

Én megfogom csalni, ez már 100%-ék.

Nagy vágyam, hogy le is bukjak előtte, hogy kapjon rajta, hogy egy vadidegen nővel vagyok és úgy beolvasnek neki, fuuu...látszik, hogy 4 év alatt mennyi düh, frusztráció, ideg gyűlt össze bennem.

Szerintem beszéld meg vele, mond meg neki kerekperec, hogy neked több kell és ha nem lesz több, akkor inkább békében szakitsatok. Rossz érzés számomra, hogy idáig süllyedtem, hogy arra vágyom, hogy úgymond bosszút álljak. Szerintem te ne várd meg míg ennyire elfajul a dolog.

2021. nov. 28. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott mert ennek semmi értelme!
2021. nov. 28. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Vegyél vibrit
2021. nov. 29. 05:03
 8/10 anonim ***** válasza:
hagyd ott
2021. nov. 29. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Gyártanak még ilyen faszikat? De imádnám. Nemigen vagyok se aszex, se átlagos libidójú, hanem pont ez a havi 1-2 lenne nekem a legjobb. És hozzád is inkább egy hasonszőrű illene akinél nem lenne hiányod.
2021. nov. 30. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Nyitott kapcsolat?
2021. dec. 1. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!