Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ez a ferfi?

Figyelt kérdés

Keso este akart szexelni a parom velem.(Sokszor beszeltuk mar ,hogy ott az egesznap amikor lehetne es ha lehet 10 utan mar inkabb pihenjunk.)En teljesen normlisan mondtam neki,hogy ilyen keson nincs a dologhoz kedvem,majd holnap. Erre elvonult duhosen,majd 10-20p kesobb lattam hogy sir.Hiaba kerdeztem mi a problemaja nem kaptam valaszt csak elutasitoan ,vagdalkozva beszelt hozzam. En ekkore elmondtam neki,hogy amugy eleg rosszul esik,hogy az elobb hozzambujt az agyban majd mikor modntam,hogy keson nincs kedvem szexelni akkor azonnal hideg lett es itt hagyott,es ugy erzem hogy csak akkor bujik hozzam,ha szexet akar..

Mire lehordott mindennek,hogy o azert sir mert dorekt utasitottam el,gonosz vagyok.Kiabakt velem,elvonult es azt is mondta hogy majd mas no szexel akkor vele,mas no orukne neki.

Erre mar en is ideges lettem es modntam,ha mas novel akarja akkor szakitsunk,valamint nem normlis hogy nem lehet egyszer az eletben visszautasitani a szexet es maris iylen reakciot kapok…

Ilyen baratom meg soha nem volt,hogy igy viselkedjen ahogy o.Martorkodva szipog az agyban,rakerdezek mi a baj akkor elutasit,vadaskodo,elvonul ,szineszkedik.Aztan mindent a fejemhez vag..nem ertem.Nem akarok ilyen nevetseges dolgokkal foglakozni ..

Amugy majdnem mindennap van valami,valahogy kielegeitem mindig,elutasitani a 2 ev alatt most 2. Alkalommal tortent.Akkor is az volt hogy hajnalban felebredztett..

2021. nov. 28. 08:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Hülye hisztis pasid van.Mi lesz ha beteg leszel,akkor is nyaggatna a szexxel?Dobd ki,mert ez gáz!
2021. nov. 28. 08:35
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem normális, de az se, ha te ezt elviseled. Az se érdekli, ha neked nem jó, csak használni akar, mikor kedve van. Utána fenyeget és zsarol. Gyakorlatilag lelki terrorral büntet, mert nem használhatta a tested akaratod ellenére.

Szerinted ez tényleg, komolyan egy működő párkapcsolat? Egy szeretettel teli párkapcsolat?

Mi lenne, ha hosszabb ideig nem tudtok szexelni? Bármikor előfordulhat, még csak teherbe se kell hozzá esned.

2021. nov. 28. 08:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Valoban ugy erzem en is,hogy nem normlis ez a kapcsolat.Nem gondolom hogy meg ehhez se lehetne jogom,hogy elutasitsak egy kozeledest evente 1-2x? Mert epp nincs kedvem raadasul keso este?

Azt se ertem pont ezen kezd el sirni? Es annyira szamonkeroen annyira latszott ,hogy eszkoznek használja,mert minden masodik mondata ez volt hogy igy nyugtatom meg amikor o sir? Igen,ezzel nyugtatom meg hogy elmondom nyugi nem dorekt utasítottalak el gonoszsagbol,hanem mert tenyleg keso este van es aludni szeretnék mar.

Nem is tudtam aludni mert ezen jart az agyam,hogy nagyon nem akarok ilyen ferfival csaladot sem semmit..

2021. nov. 28. 08:57
 4/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Ez gázos így... Mártírkodik, hogy jajj szegény ő, holott büdös bunkó volt veled? Mert amikor valaki ilyesmire vetemedik, akkor azt nem tudom másképp definiálni.

Te tudod, hogy mennyire akarod ezt a kapcsolatot, de ha a helyedben lennék, már minimum egy ultimátum elhangzott volna a részemről. És nem, nem kötelességed benne maradni egy ilyen kapcsolatban. Sajnos az a tapasztalat, hogy nem nagyon képes változtatni hozzáállásán az ilyen.

2021. nov. 28. 09:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalat, hogy ahol felmerül ez a gondolat, hogy te nem akarsz már vele semmit, se gyereket, se közös jövőt, ott csak az a kérdés, mikor leszel elég bátor kimondani.
2021. nov. 28. 09:43
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

a leírás alapján elég infantilis a srác.

de az még furább, hogy te ezt tolerálod.

a nők nem szoktak ilyen kitartóak lenni.

2021. nov. 28. 09:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb kérdés lenne, hogy milyen önértékelési gondjaid vannak, hogy egy ilyen emberrel egyáltalán lefekszel?
 8/14 anonim ***** válasza:
2%
Már az ékezet nélküli szarodat elolvasni sem volt egyszerű, az meg hogy itt picsogsz róla, elég gusztustalan.
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Ha szeretitek egymást, akkor meg tudjátok, és meg is akarjátok oldani ezt a problémát is. Neked is lehetnek hibáid, és neki is. Azzal senki nincs beljebb, hogy le van hülyézve, ilyenekkel lehet oda vissza vagdalkózni.

Szerintem itt más gond is van, nemcsak az évi 2 visszautasítás. Egyébként lehet, hogy ő sem normális, és neked is van min változtatni. Ha akarjátok egymással a kapcsolatot, akkor mindent meg lehet beszélni, és ezt is meg lehet menteni.

Másrészt ha csak civakodtok, akkor nem fog neked megnyílni, mert a saját gyengeségeit a következő vitánál megkapja az arcába… így bizalmatlan lesz, és nem fog megnyílni, nem fog fegyvert adni a másik kezébe.

2021. nov. 28. 10:46
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

2 ev alatt emberismeretből 1 es!

Nekem ne magyarázd mar be,hogy hirtelen mint egy villamcsapas es megvaltozott a baratod.

Ebből tökre egyertelműen lejön hogy milyen jellem lehet.Ezt meg neked is latnod kellett volna.

Szval az a velemenyem hogy vagy vakok vagytok 2 éve vagy nem ismeritek egymast es egymás lelkületét.

Egy ilyen reakció más egyéb hetköznapi dolgokban is előjön.

Szval a baratod nem egy higgadt megfontolt,magabiztos szemely,az tuti.Neked pedig ezt tudnod kéne.

Ha meg tudod,es nem tetszik,hogy picsog,minek vagy vele 2 éve?

2021. nov. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!