Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füvezik a barátom. Szeretnék neki segíteni. Szerintetek esélytelen művelet lenne?
A barátom 28 éves és füvezik.
Már az ismerkedésünk elején a tudtomra adta, hogy ő füvezik illetve kristályt is szív.
Eleinte nem zavart, mert tudtam, hogy mértékkel fogyasztja és az ő élete,de ahogy egyre jobban belevont az életébe, azt vettem észre, hogy egyre többet szív. Beszéltem vele arról, hogy egy kicsit fogjon vissza, de
amikor valami problémája akad akkor a kristályért vagy a fűért nyúl és ha nem jut hozzá, tiszta feszült, ideges lesz.
Nagyon szeretem őt, de nem tudom mit vált ki belőle hosszútávon...
Korlátozni nem szeretném, de beszéltem neki arról, hogy fogjon vissza. Ha elkezdek a visszafogásról beszélni, nem látványosan, de látszik rajta, hogy felidegesítettem a témával. Nagyon szeretem, és segíteni szeretném őt a jó irányba terelgetni! Nem tudom hogy csináljam úgy, hogy ne hisztizésként jöjjön le neki.. Hagynom kéne őt? Mit tanácsoltok?
Ne maradj egy tetves drogossal, mer hamarosan, ha nem tud fizetni a cuccért, téged ad el qhurvának!
Láttam ilyet!
3.-ra.
De, lehet! Tapasztalat!
Anno egy jó alapos nevelő gumibotozás nyitásként, egyből hatott a drogosokra is. Meg a kiadós kényszerelvonó, a saját ürülékében, elektromos árammal. Hidd el sikeresebb volt, mint a mai cihológia dumálgatás.
5.-re.
Az emberek 99%-a csak az erőszakból és a bunkóságból ért. Szakmai és magánéleti tapasztalat sajnos.
Addiktológusnak sem mindig sikerül.
Te csak az idődet vesztegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!