Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Füvezik a barátom. Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Füvezik a barátom. Szeretnék neki segíteni. Szerintetek esélytelen művelet lenne?

Figyelt kérdés

A barátom 28 éves és füvezik.

Már az ismerkedésünk elején a tudtomra adta, hogy ő füvezik illetve kristályt is szív.

Eleinte nem zavart, mert tudtam, hogy mértékkel fogyasztja és az ő élete,de ahogy egyre jobban belevont az életébe, azt vettem észre, hogy egyre többet szív. Beszéltem vele arról, hogy egy kicsit fogjon vissza, de

amikor valami problémája akad akkor a kristályért vagy a fűért nyúl és ha nem jut hozzá, tiszta feszült, ideges lesz.

Nagyon szeretem őt, de nem tudom mit vált ki belőle hosszútávon...

Korlátozni nem szeretném, de beszéltem neki arról, hogy fogjon vissza. Ha elkezdek a visszafogásról beszélni, nem látványosan, de látszik rajta, hogy felidegesítettem a témával. Nagyon szeretem, és segíteni szeretném őt a jó irányba terelgetni! Nem tudom hogy csináljam úgy, hogy ne hisztizésként jöjjön le neki.. Hagynom kéne őt? Mit tanácsoltok?

2021. nov. 27. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Az egyetlen értelmes dolog, amit tehetsz: menekülj! Vissza se nézz!
2021. nov. 27. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Ne maradj egy tetves drogossal, mer hamarosan, ha nem tud fizetni a cuccért, téged ad el qhurvának!

Láttam ilyet!

2021. nov. 27. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy függőt nem lehet “jó irányba” terelni. Amíg ő maga nem akar változtatni, nem fog rá hatni senki. Tudom, tapasztalatból beszélek…én csak a fűvel éltem, de én is abba menekültem. Akkor még ezt nem értettem hogy ez menekülés, csak örültem, hogy valami enyhíti a lelki fajdalmam. Aztán miután jó sok pénzt megevett ez az egész és rájöttem, hogy így nem élhetem tovább az életem, elkezdtem változtatni. De addig bárki mondott bármit, nem hallgattam senkire és inkább megszakítottam a kapcsolatot az illetővel. Tudom, hogy jót akartak de csak idegesítettek.
2021. nov. 27. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
10%

3.-ra.

De, lehet! Tapasztalat!

Anno egy jó alapos nevelő gumibotozás nyitásként, egyből hatott a drogosokra is. Meg a kiadós kényszerelvonó, a saját ürülékében, elektromos árammal. Hidd el sikeresebb volt, mint a mai cihológia dumálgatás.

2021. nov. 27. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Én ezt nem így gondolom..erőszak csak további lelki sebeket szül.
2021. nov. 27. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

5.-re.

Az emberek 99%-a csak az erőszakból és a bunkóságból ért. Szakmai és magánéleti tapasztalat sajnos.

2021. nov. 27. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Jólvan én hál isten nem így tapasztalom.
2021. nov. 27. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden mocskos drogost kerülni kell.
2021. nov. 27. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Addiktológusnak sem mindig sikerül.

Te csak az idődet vesztegeted.

2021. nov. 28. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!