Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srác úgy van vele, hogy miután ha önkielégítést végzett (és értelemszerűen"közben":-) egy adott csajra fókuszál. :-) a művelet után már nem érdekli az adott csaj?
Szerintem hülyeség.
Most akkor ha vki a barátnőjére hokizik, akkor utána szakít, mert már nem érdekli?
Hülye vagy : )
Jéé velem is ez van. xD
De természetesen, csak ha nincs senkim.
Persze hogy van. De kevés.
Egy öntudatos pasinál aki a munkáját komolyan veszi(és tudjuk hogy azt a munkát lehet komolyan végezni ahol nincsenek hátráltató tényezők)a nő egyet jelent. Kikapcsolódás.
nálad kicsit többet tettem le szellemi munkában az asztalra, és nincs így. ez csak a beteg kisgyerekek fejében van így
30+F
"nálad kicsit többet tettem le szellemi munkában az asztalra, és nincs így. ez csak a beteg kisgyerekek fejében van így"
Márpedig így van.
Végzettségben is és munkakörben is több vagyok nálad(az emberi oldalról nem is beszélek)és jobban teszed ha belenyugszol a megváltoztathatatlanba.
Ja...és még annyit, hogy a kapcsolataim is erősebbek a tieidnél. Ezt csak azért mert ismerjük egymást és ha tovább zaklatsz privát az állásod(amely állás CSAK beosztás)megszünik.
Értve vagyok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!