Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srác úgy van vele, hogy miután ha önkielégítést végzett (és értelemszerűen"közben":-) egy adott csajra fókuszál. :-) a művelet után már nem érdekli az adott csaj?
erőlködjél :D nem vagyok beosztott, azt csinálsz amit akarsz :)
nem tudsz hozzám férni. ahogy elkezdenéd felderíthetővé válsz. politikusokkal, állami vezetőkkel ne légy nagyra, olyanom nekem is van.
"Ezt csak azért mert ismerjük egymás"
gyenge blöff volt :D
:D jelentsed a moderátoroknál a privátjaidat paranormann :)
nem írtam neked egyetlen privátot sem, fogalmad sincs ki vagyok. ki is írhatod István teljes nevét, lakcímét. ez csak neki lesz rossz. ettől még egy matyizó kis senki maradsz.
"nem írtam neked egyetlen privátot sem, fogalmad sincs ki vagyok. ki is írhatod István teljes nevét, lakcímét. ez csak neki lesz rossz. ettől még egy matyizó kis senki maradsz."
Megtettem a szükséges lépésekez azon ügyben mely szerint folyamatosan zaklattál. A továbbiakban az idézésnek megfelelően kell eljárnod amit holnap reggel kapsz kézhez. Amennyiben nem teszel eleget az idézésben leírtaknak büntetőjogilag is perbe foglak. A munkádat már így is elveszítetted ugyanis a jelenlétemben kaptad meg a felmondást.
:D
folytasd, ez remek móka!
idézés nem jön ki egy nap alatt. amúgy meg minek írsz ide, ha az előbb a jelenlétemben elmondhattad volna személyesen amit akarsz?
vicces amikor 15 évesek próbálnak felnőtteket utánozni
Anyááááááááááááááááááááááád:-)))))))))))))))))
Lebuktam vazz:-)
Na persze te sem leszel énekes halott. Te is csak egy nagy rakás szar vagy. Mint ezen weblap látogatóinak 95%-a.
Oké.
Komolyra fordítva.
Azért"aláírod", hogy sok olyan pasi van(ne számszerűsítsünk)akik a nőket csak és kizárólag kikapcsolódásnak"tartják"?! És ebbe beletartozik maga a kérdés által felvázolt"dolog"is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!