Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtam a barátomnak arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam a barátomnak arról, hány pasival feküdtem le. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején beszélgettünk erről, és amikor megtudtam, hány nővel volt, nem akartam, hogy tapasztalatlannak nézzen, ezért többet mondtam. Erről, akárhányszor szóba került, végig következetesen hazudtam. Nemrég viszont eljegyzett, és nem vagyok biztos benne, hogy tudok erről örökké hazduni neki. Ti bevallanátok? Hogyan?
2021. nov. 27. 12:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hopp, rossz kérdés alá írtam. xD
2021. nov. 27. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Napi szinten felmerül a téma??? 😂 Kit érdekel, füllentettél, hagyd meg a tudatban. Nem azért vesz el, mert sok pasival voltál és megsajnált. A szex gondolom jó, annak ellenére is, hogy kevesebbel voltál a valóságban.
 13/20 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem mondd el neki az igazat, mert előbb utóbb elszólod magadat. Ami akkor következik azt nem kívánom neked. Soha nem mosod le többet magadról, hogy hazudtál neki. Még el is hidegülhettek egymástól. Egy kapcsolatban ezt nemigen szokták tolerálni ha valaki nem őszinte lapít sumákol.

Ha kérdésedvan még, szívesen válaszolok.

14/20 anonim ***** válasza:
64%
szerintem ennek már nincs jelentősége.
2021. nov. 27. 13:54
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Számomra már az is furcsa, hogy sokakat nem is érdekli a párjuk múltja. Én biztosan tudni akarnám. Hogy lehet így kapcsolatban élni? Ezek nem is kapcsolatok. Csak azt akarjam tudni ami utánam volt vagy ami mindkettőnknek kellemes? Ez nettó képmutatás. Gyakorlatilag egy idegennel élnék együtt. Oké hogy a neten mindenki azt hazudik / oszt meg amit akar, de egy igazi párkapcsolat nem erről szól.
2021. nov. 27. 14:04
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
Hanem miről? És kit érdekel, hogy mi a véleményed róla?
2021. nov. 27. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

15

Nem arról van szó, hogy nem akarok tudni a múltjáról. Csupán arról, hogy nem elszámoltatni akarom h pontosan hány emberrel volt együtt. Mert számomra ez nem fontos adat.

2021. nov. 27. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:
36%
16: sokakat, ha már VÉLEMÉNYEKET osztunk meg. Abból ezer féle van, emészd meg. Ahogyan azt is, hogy hazugságra SOHA nem épülhet stabil kapcsolat! ☝🏻 Aki nem tudja felvállalni magát, szégyelli a döntéseit, a múltját, az ne párkapcsolatban gondolkozzon, hanem az önismeretét fejlessze, mielőtt egy egész családot tenne tönkre.
2021. nov. 27. 14:10
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Hehe. Ez tényleg az a vélemény, amit én nem így gondolok.

Minden emberi kapcsolat hazugságra épül. Nem épülhet másra. Ettől alapvetőbb igazság nem létezik. Ha mindig az igazat mondanád, nem lenne kapcsolatod.

Én felvállalom mindenemet, bármiről beszélek, mindenről lehet kérdezni, de ha nem akarok nem válaszolok.

Az én családom stabil és az is marad.

Ezt emészd meg!

2021. nov. 27. 14:14
 20/20 anonim válasza:
Azóta elmondtad a barátodnak? Hogy fogadta?
2022. dec. 28. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!