Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogy változtassak ?

Figyelt kérdés
Párom azt mondta hogy vagy kicsit lejebb veszek és alázkodok vagy nem jó vége lessz ( nem tudom ezzel mire gondolt de szerintem a szakításra) az abaj hogy még én se veszem észre hogy flegma vagyok vagy forgatom a szemem vagy durván szólok neki oda ezen hogy változtassak ha észre se veszem ?
2021. nov. 25. 21:44
 1/9 czovek1973 ***** válasza:
50%

Ne menj bele! Ez zsarolás, és fenyegetőzés.

Sajnos nem szeret téged, mert akkor ilyet nem mondaná neked. Ez van.

Amúgy meg nyögje ki, mi baja. De szerintem uralkodni akar fölötted!

2021. nov. 25. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ezek a mai, szokásosnál is debilebb incelkérdések ajándékok akarnak lenni nekünk a nők elleni erőszak napja alkalmából? 🤦
2021. nov. 25. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezted tőle, hogy szerinte miből kellene lejjebb venned? Vagy csak tapogatózol, hogy mi lehet a baja? Egyébként ilyen hangnemben nem hagynám, hogy beszéljen velem.
2021. nov. 25. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha ismered a hibáid, akkor csak te tudsz javítani rajta,nincs ránk szükséged.
2021. nov. 25. 22:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem mondta el hogy mi a pontos baja azt mondta gomdolkozzam el
2021. nov. 25. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
" abaj hogy még én se veszem észre hogy flegma vagyok vagy forgatom a szemem vagy durván szólok neki oda"
2021. nov. 25. 22:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen de a pontos baját nem tudom csak ezeket szokta mondogatni és amikor meg kérdem hogy most ez a bajod akkor azt mondja hogy nem csak ez gondolkozzam el
2021. nov. 25. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Nyilván szituációtól függ a problémája.
2021. nov. 25. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
82%

Remélem nem kezdesz el ennek a manipulatív pöcsnek valóban gondolkozni rajta.

Ide figyelj kérdező. Ha valakinek problémája van veled, akkor az megmondja a szemedbe, ez és ez és ez nem tetszik nekem, neked erről mi a véleményed. Ez egy felnőtt ember hozzáállása.

A barátod az nem egy felnőtt ember, neked meg nem kell úgy ugrálni meg változtatgatni magadon, ahogy ő éppen gondolja.

2021. nov. 26. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!