Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogy változtassak ?
Figyelt kérdés
Párom azt mondta hogy vagy kicsit lejebb veszek és alázkodok vagy nem jó vége lessz ( nem tudom ezzel mire gondolt de szerintem a szakításra) az abaj hogy még én se veszem észre hogy flegma vagyok vagy forgatom a szemem vagy durván szólok neki oda ezen hogy változtassak ha észre se veszem ?2021. nov. 25. 21:44
1/9 czovek1973 válasza:
Ne menj bele! Ez zsarolás, és fenyegetőzés.
Sajnos nem szeret téged, mert akkor ilyet nem mondaná neked. Ez van.
Amúgy meg nyögje ki, mi baja. De szerintem uralkodni akar fölötted!
2/9 anonim válasza:
Ezek a mai, szokásosnál is debilebb incelkérdések ajándékok akarnak lenni nekünk a nők elleni erőszak napja alkalmából? 🤦
3/9 anonim válasza:
Megkérdezted tőle, hogy szerinte miből kellene lejjebb venned? Vagy csak tapogatózol, hogy mi lehet a baja? Egyébként ilyen hangnemben nem hagynám, hogy beszéljen velem.
4/9 anonim válasza:
Ha ismered a hibáid, akkor csak te tudsz javítani rajta,nincs ránk szükséged.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem mondta el hogy mi a pontos baja azt mondta gomdolkozzam el
2021. nov. 25. 22:31
6/9 anonim válasza:
" abaj hogy még én se veszem észre hogy flegma vagyok vagy forgatom a szemem vagy durván szólok neki oda"
7/9 A kérdező kommentje:
Igen de a pontos baját nem tudom csak ezeket szokta mondogatni és amikor meg kérdem hogy most ez a bajod akkor azt mondja hogy nem csak ez gondolkozzam el
2021. nov. 25. 22:34
8/9 anonim válasza:
Nyilván szituációtól függ a problémája.
9/9 anonim válasza:
Remélem nem kezdesz el ennek a manipulatív pöcsnek valóban gondolkozni rajta.
Ide figyelj kérdező. Ha valakinek problémája van veled, akkor az megmondja a szemedbe, ez és ez és ez nem tetszik nekem, neked erről mi a véleményed. Ez egy felnőtt ember hozzáállása.
A barátod az nem egy felnőtt ember, neked meg nem kell úgy ugrálni meg változtatgatni magadon, ahogy ő éppen gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!