Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent igazából az, hogy két fél között nem
működik a kémia?
#szerelm #kemia
Igen, tényleg van ilyen. Ezen lehet változtatni, ha mindkét fél nyitott rá, csak ugye nem véletlenül hívják "kémiának", vagy "természetességnek", mert igazából a szex is akkor jó, ha ösztönből működik 100%-osan.
Ha már dolgozni kell rajta, elveszti picit a varázsát.
2021. nov. 25. 21:28
Hiába szerettem fizikailag nem passzoltunk össze. Neki vastag kicsi volt,nekem meg szűk...Nem igazán ment be és ha sikerült is mivel kicsi volt hamar kicsúszott. Egyszerűen meguntam a kínlódást. Egy idő után a vágy teljesen eltűnt. Ezen egyáltalán nem lehetett volna segíteni,mert bennem nem lehetett harangozni, ő meg nem tudta megnöveszteni meg lefaragni a vastagságából. Kb. 3 hónapig bírtuk.
2021. nov. 25. 21:33
Angoltanár vagyok. Volt egy tanítványom, én pont szingli voltam, ő is. Elkezdett nyomulni rám, én mondtam neki, hogy bár emberileg bírom őt, és nagyra értékelem, de nem érzem azt, hogy mi összeillünk. Konkrétan egyáltalán nem kívántam őt szexuálisan. Ő elkezdte mondani, hogy majd az megjön idővel, és hogy találkozgassunk. Akkor én már elég régóta egyedül voltam, és nagyon vágytam egy társra. Elkezdtem objektíven kielemezni a pasit, és nem nagyon találtam rajta kivetnivalót. Jó állása volt, mindenki kedvelte, tényleg másoktól is hallottam vissza, úriember stb. Anyukám teljesen el volt ájulva tőle. Kb. egy hónapig randizgattunk, de nekem nem jött meg az ihlet továbbra sem. Aztán halálosan megsértődött, és szakítottunk. Azóta én nem megyek bele ilyesmibe. Ha első alkalommal nem tudom elképzelni vele a szexet, akkor teljesen felesleges is erőltetni.
2021. nov. 25. 23:36
ha nincs testi vonzalom ,de legtöbbször ez egyoldalú.. tehát intellektuálisan meglehet a kapocs.. de testileg nem.
2021. nov. 26. 00:18
A nő csinos volt.Egy gyermekvédelmis pszichológus.
A beszélgetes jó volt vele.
Egyszerűen pár alkalom után,1 hónap után szakítottam.Nem tudom megfogalmazni milyen volt.Talán a semmilyen illene rá.Az egész lénye valahogy semmitmondó volt.
Úgy éreztem ha ezzel a személlyel kellene élnem én ezt nem birnám sokáig.
Talán ez a kémia hiánya.
2021. nov. 26. 05:03
"Neki vastag kicsi volt,nekem meg szűk..."
Ez nem a kémia hiánya... Te jó ég hogy itt mennyire nincsenek tisztában a fogalmakkal.
2021. nov. 26. 06:58
Szerintem itt inkább arról van szó, hogy nem tudsz úgy nézni rá mint egy helyes,jóképű pasi. Nem vonzodsz hozzá, nem várod hogy hozzaderjen, megcsokoljon.
A szex se működik, mivel el se akarsz jutni vele odáig.
Itt nagyon sokan osszekeverik szerintem a dolgokat...
2021. nov. 26. 07:23
4
Engem mindig ezzel a dumával pattintanak le. Persze, hogy van.
2021. nov. 26. 07:34
18 vok köszi a lepontozást.
2021. nov. 28. 15:19
Igen, egész egyszerűen a vonzódásról van szó. De nekem volt olyan (sok évvel ezelőtt), hogy első pillanattól nagyon tetszett valaki. Soha előtte, soha utána senki annyira. És eltöltöttünk egy hetet sítáborban és ő egyáltalán nem érdeklődött irántam. Aztán hónapokkal később találkoztunk a diszkóban és csókolóztunk. Nekem természetesen isteni volt, de a legnagyobb meglepetésemre neki is! Szóval talán előfordulhat, hogy az egyértelmű vonzódás csak az egyik fél részéről van meg, de a másikban is fel tud éledni.
2021. nov. 28. 17:25
Kapcsolódó kérdések: