Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek kevésbé hisztis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek kevésbé hisztis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokáig tanakodtam hogy merjek e ide írni vagy sem.

Bocsánat mindenkitől ha hosszú lesz..

!!KÖSZÖNÖM AKI ELOLVASSA TÉNYLEG EXTRA FONTOS LENNE!!

A problémám az hogy egyfolytába minden szaron fennakadok, hisztizek.

Csodálatos párom van mindent megtesz értem, érezteti velem azt hogy szeret és hogy fontos vagyok neki. Nem csal meg, nem nézelődik más után stbstb..

A gond velem van méghozzá nagyon nagy.

A hisztijeim 4-5hónap után kezdődtek. Egyre durvábbak a kirohanásaim visszagondolva ijesztőek is kicsit.

Mindenbe belekötök és hisztizek.

1000 meg 1 vitánk volt már 90% miattam!

Annyi mindent elnéz nekem mondja hogy változzak, az elveivel szembemegy miattam.

Nyeli miattam a sok szart amit adok neki ezek ellenére is annyira szeret..

Tényleg egy főnyeremény, istenlába.

Én is nagyon nagyon szeretem őt foggal körömmel ragaszkodok hozzá

Mindig azt mondja a szeretetem amit nyújtok felé 101%os csak ez a k@rva hisztis viselkedésem ne lenne.

A kérdésem az hogyan tudnám legyőzni magamba ezt a k@rva nagy indulatot/hisztit ami rám tör?

Ilyenkor egyáltalán nem tudom magam fékezni..minden ami a csövön kifér.

Nem akarom bántani őt.. de mégis lassan ott tartunk hogy minden nap bántom ezekkel...

Segítsetek valaki tapasztalt már ilyent magában?(dühre gondolok)

Nem szeretném ezmiatt elveszíteni hiszen életem szerelme ez a pasi.

2021. nov. 23. 22:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Az ég világon semmi gond nem lenne közöttünk ha nem hisztiznék.

Azonos az érdeklődési körünk, romantika, együtt főzés, filmezés, kirándulás mint egy átlagos normális pár. Ez a hiszti az elrontója mindennek..

2021. nov. 23. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz esetleg a kérdésekre is válaszolni?
2021. nov. 23. 22:36
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
De ha minden tökéletes, akkor min hisztizel? Ha írnál konkrét példákat, könnyebben tudnánk segíteni.
2021. nov. 23. 22:38
 14/26 A kérdező kommentje:

Egy két pl írok.

Múltkor megdícsért egy filmben egy nőt hogy szépek a mozdulatai(karatéban) erre én: akkor nézegesd őt

Ad 50puszit nekem 51is kell

Facebookon miért van kint egy lánnyal a közös kép aki bejött neki (csoportos kép amin a leányzó is szerepel)

2021. nov. 23. 22:42
 15/26 A kérdező kommentje:

Minden kiváltja lassan belőlem, önértékelési bajok is lehetnek, kiskori dolgok

Sose volt előttem egy példa hogyan és miként kellene viselkedni egy NORMÁLIS kaocsolatban. Csak a vitát láttam amit én most ugyanúgy tükrözök vissza a páromra.

2021. nov. 23. 22:43
 16/26 anonim ***** válasza:
77%

Szóval nagyon féltékeny vagy, főleg az okozza? Benne nem bízol vagy magadat nem érzed elég jónak hozzá képest? Tett valaha bármit, ami miatt jogosnak érzed ezeket? Minek kéne történnie, hogy biztosabbnak érezd a kapcsolatotokat és ne jussanak ilyen hülyeségek az eszedbe?

Ilyen és ehhez kapcsolódó kérdéseket kéne elsősorban megválaszolnod magadban. Ha egyedül ez nem megy, nem haladsz vele sehova és nincs más se, akivel tudnál ilyenekről beszélgetni, akkor mindenképp pszichológust javasolnék. Nem kell tőle félned, csak beszélgetni fogtok.

2021. nov. 23. 22:47
 17/26 anonim ***** válasza:
Pszichológus
2021. nov. 24. 02:01
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
Baratnom volt ilyen vagyis exem. Szakitottam vele és meg meg is csaltam mert az ilyen ezt erdemli! Majd egy szép napon ez a srac is felébred és ott fog hagyni teged! Akkor talán rádöbbensz mit vesztettel. Igazabol tudod mi a problema, de nem a megoldáson gondolkodsz , hiszen irtak h számolj el 10-ig stb nem neked ez nem jó.. azt varod h így fogadjanak el. Ilyen buta libát senki nem akar maga melle! Ez csak rajtad áll! Próbálj meg nem hisztizni! Előbb utóbb megunja és kidob
2021. nov. 24. 02:12
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Egyedül fogsz maradni. Teszel is érte.
2021. nov. 24. 07:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Ne szedj nyugtatókat, csak rá fogsz szokni. Egyre nagyobb adag kell majd, mert már a kezdő dózis nem lesz elég! Ráadásul a problémát nem fogja megszüntetni!!!
2021. nov. 24. 08:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!