Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kirúgatta az exemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kirúgatta az exemet a munkahelyéről, és ezért nagyon haragszom rá, szerintetek jogos lenne ha szakítanék vele?

Figyelt kérdés

Sajnos az exem nem igazán tudta magát túl tenni azon, hogy szakítottam vele, ezért mindig hülyeségeket terjesztett a hátam mögött rólam/rólunk a párommal, illetve kémkedett utánunk a közösségi oldalakon. Olyanokat terjesztett rólam, hogy ilyen meg olyan k*rva vagyok, hogy a pasim egy mindenkinek letérdelő csics*a, stb.

Kértem a párom, hogy ne csináljon semmit, hagyja rá a dolgot. Viszont középvezetőként dolgozik egy nagy multinál, és elég sok embert ismer, gondolom így jutott el az exem munkahelyéig is, ahonnan valamilyen úton módon de kirúgatta az exemet.

Mivel az exem barátai, meg az én barátaim közösek, ezért így értesültem a dologról, először el sem akartam hinni, de amikor este beszéltem a párommal, és rákérdeztem, hogy ő volt-e, csak nevetett, hogy hát majd most meglátjuk, hogy a híd alól is ilyen nagy szája lesz-e az exemnek, éshogy sok sikert neki ahhoz, hogy találjon valami új helyet.

Amikor rákérdeztem, hogy miért csinálta ezt, akkor csak annyit mondott, hogy a rossz k*csög addig járt a kútra, ameddig el nem tőrt, és,hogy ha megverte volna az exem akkor sokkal rosszabbul járt volna .

Én értem, hogy zavarta a barátom férfiasságát az, hogy az exem hülyeségeket terjesztett rólam illetve rólunk, de szerintem kirúgatni valakit, játszani a megélhetésével valakinek egy ilyen instabil világban nagyon tróger dolog, és ha engem nem zavart, hogy valaki hülyeségeke terjeszt rólunk, akkor őt sem kellett volna zavarnia.

26/L

2021. nov. 22. 19:23
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
72%
Inkább azon kellene elgondolkoznod, hogy miért nem zavart az téged, hogy az exed pocskondiázza a párod. Itt te vagy az összekötő kapocs, neked kellett volna lépni.
2021. nov. 22. 20:19
 22/47 A kérdező kommentje:
Az zavar, hogy két lehetőséget látott maga előtt a párom, az egyik, hogy megveri, a másik, hogy kirúgatja, mindenképpen meg akarta leckéztetni.
2021. nov. 22. 20:26
 23/47 anonim ***** válasza:
52%

Hagyjuk!

Megvan a dolog. A csaj, az exet akarja, ez a mostani veréb csak gazdatest, mert lóvés. De a régitől nedvesedik, mert az "roszfijú".

2021. nov. 22. 20:29
 24/47 anonim ***** válasza:
6%
22. Te is tudod, hogy nem tud verekedni a párod.. max birkózni meg hajat húzni mint a kis gyerekek ..
2021. nov. 22. 20:29
 25/47 A kérdező kommentje:

Miért kéne nekem az exem? Ha minden ember ki lenne rúgva aki leszólja a másikat, akkor munkanélküli lenne az egész világ :-)

Pl nézd meg a 22-es válaszolót, a monitor mögül játsza a Mike Tysont, ez azt jelenti, hogy őt is ki kéne rúgatni?

2021. nov. 22. 20:36
 26/47 anonim ***** válasza:
37%

most akkor kiteszed a barátod vagy sem ?

kell ilyen féreg ?

2021. nov. 22. 20:39
 27/47 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ritka ostoba lehetsz, ha szerinted a jelenlegi párod a hibás. Az, hogy téged nem zavar ha leribiznek, a te dolgod, de a párodat zavarta, hogy bemocskolják a becsületét, és te hagytad. Ha minimális jóérzés lett volna benned,legalább az exnek beolvasol, hogy a parodat ne vegye a szájára. A sztoriban te vagy az, aki nem tudott kiállni a kapcsolatáért és normális módon kezelni eg, nagyonis zavaró problémát. Helyette a párodnak kellett drasztikusabb eszközökhöz nyúlnia. Ami ugye nem történt volna meg, ha kinyitod a szád és megembereled magad. Nem csak a pasinak kell ám megvedenie magát. Mindegy,a halasztásodnak ez lett az eredménye. Inkább a helyedben csendben kussolnék, és szégyellném magam,hogy nem álltam ki a páromért.
2021. nov. 22. 20:43
 28/47 anonim ***** válasza:
57%

Rágalmazásért amúgy is simán ki lehet rúgatni embereket, nem kell ehhez szerelmi szál.

Nemrég pl egy zsidó ismerősöm Facebook falára jött egy nagyon durva antiszemita fröcsögés. A baromnak aki írta, kint volt a profilján, hogy hol dolgozik. Ismerősöm csinált képernyőképet, és beküldte a barom munkahelyére (viszonylag nagy multicég). A baromnak pár nap múlva nem volt munkája.

Te ezek szerint lábtörlő lelkületű vagy, és nem állsz ki magadért, de mások nem ilyenek. Az egy dolog, hogy neked tök oké, ha lek.rváznak, de más nem fogja miattad tűrni, hogy megalázzák.

2021. nov. 22. 20:55
 29/47 harebell ***** válasza:
42%

Hát, a hozzászólók többségével ellentétben nekem is nagyon ellenszenves a jelenlegi párod hozzáállása és megnyilvánulásai, ez a "híd alól is ilyen nagy szája lesz-e" meg "jobban járt, mint ha megvertem volna" szöveg nekem nem éppen olyan személyisége utal, amivel én szívesen lennék együtt. Szóval ha te is így érzed, akkor szakíts - amúgy minden szakítás "jogos", ha az egyik félnek nem fér bele valami vagy úgy érzi, nem illenek össze.

A te felelősséged annyi, hogy te is leállíthattad volna az exet, mondjuk nem tudom, mennyire volt durva, amiket csinált és hogy ténylegesen árthatott volna-e nektek, pl a ti karrieretek is megszenvedhette-e volna a rágalmazást. Ebben az esetben tény, hogy drasztikus lépésre van szükség, amit megbeszélnék a párommal, hogy mi legyen. De ha ilyenről nincs szó, csak piti hülyeségeket terjeszt valaki a hátam mögött, őszintén szólva az ilyesmi nekem nem üti meg az ingerküszöbömet, tiltom mindenhonnan és kész.

2021. nov. 22. 21:24
 30/47 anonim ***** válasza:
42%

Az ex egy dilis nyomi, ez még egy sunyi paraszt.

Veled is ilyen lesz, ha úgy adódik.

2021. nov. 22. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!