Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen te is sokszor gondoltál az öngyilkosságra egy lány miatt?
Egy lány miatt sose. Az baromság, hogy más miatt legyen valaki öngyilkos.
(Én azért akarok meghalni mert szar az életem és öngyilkos csak azért nem leszek mert tudom, hogy fájna; ezért abban reménykedek, hogy elkapok valami halálos gyógyíthatatlan vírust, stb.)
még nem vagyok 16 de a legjobb barátom sokat segit az ilyenekben .
ilyenre soha ne gondolj ! ez hülyeség van egy csaj aztán szakit veled most őszintén sz@rd le ő döntött rosszul nem te ennyi. ha ez annyira nem megy akkor menny ki az udvarba (vagy a szabadba vagy leveőre mindegy) nyomj be valami nyugtató zenét (nekem a Bob Marley a kedvenc ''Don't worry be happy'' )aztán ha cigizel akkor gyujts rá lazulj el és 5 perc múlva már tényleg lesz@rod :) nekem mindig bejön habár ritkán szoktam használni ezt a modszert xD
15F
én gondolkoztam rajta...
és meg is tettem, nem bántam meg.
Igen, de nem gondoltam komolyan. eszembe jutott ahogy irom a búcsúlevelelemet, és magyarázkoni kezdek, egy ilyen butaság miatt.Gyávának és szánalmasnak éreztem magam.
Túl kell lépni.Ennyi.
volt egy lány akibe nagyon szerelmes voltam, de ő csak barátnak tekintett, aztán összejött egy pasival akit nagyon utáltam előtte is. ekkor úgy éreztem ezt nem fogom bírni érzelmileg tönkre megyek, megfordult a fejemben az öngyilkosság de azonnal elvetettem, mert a szeretteimnek okoznék ezzel fájdalmat, és vallásos is vagyok, nem dobom el az életemet. túlléptem rajta, 1-2 hét múlva tökéletesen éreztek magam és $zartam arra a $eggfejre is :D
az a csaj mellesleg egész végig tudta hogy szeretem és próbált játszani az érzelmeimmel amikor előttem turbékolt azzal a gyerekkel, de a képébe röhögtem amikor odajött hozzám és azóta nem mer rám nézni mert ez nagyon ciki volt egy olyan "r!bancnak" mint neki hogy egy fiú kinevette :D
(amúgy azt a gyereket azért utáltam, mert a hátam mögött folyton kibeszél és azt híreszteli hogy megvert, de mivel egy gazdag $eggfej nem verhetem meg mert a suliban minden tanár őt védi az utcán meg mindig "kisérőkkel" van, meg ezer haszonleső haverja van, és azzal fenyeget h beperel, amúgy egy csicska gyerek, szerintem a csaj is a pénzéért van vele :D)
nehogy öngyilkos legyél, hidd el nem éri meg és Isten szemében hatalmas vétek az ha eldobod magadtól azt amit ő adott neked és megtagadod a sorsod, és a szeretteidnek hatalmas fájdalmat fogsz okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!