Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon horkol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon horkol a férjem és nem tudom kialudni magam nagyon régen.

Figyelt kérdés

A probléma az még hogy amúgy is rosszul,éberen alszom.

Hatásos tipp?

2021. nov. 21. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 az én férjem azon kívül, hogy leb....szott,hogy felébresztem, nem tett semmit. Őt nem zavarta, a többi meg nem számít.
2021. nov. 21. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

Nálam lelki eredetű az alvásprobléma. Egész gyerekkoromban rettegtem,egyedül voltam.

Hiába nem vagyok már gyerek ez rányomta a bélyegét az életemre.

2021. nov. 21. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én külön szobába költöztem.

Évekig ment a finom felébresztés, a reggeli beszámoló, hogy szinte hörögve veszi a levegőt, nem tett semmit ezügyben.

2021. nov. 21. 09:45
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Külön szoba. Én alvásvizsgálaton és altatásos körülnézésen is voltam, hogy mi okozhatja a horkolást, semmit nem találtak. A párom nyom egy hisztit, ha épp hangosan horkoltam éjjel, de ezeken kívül már mást nem tudok tenni... Mondtam neki, hogy ha zavarja, akkor ki lehet menni a kanapéra éjjel, néha meg is teszi.
2021. nov. 21. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Ez engem is érdekelne. Mai éjszakát konkrétan végig virrasztottam mert nem tudtam tőle aludni. Hajnali háromig nem mentem át a hálóba, mert nem akartam esetleges bökdöséssel zavarni. Mert hadd pihenjen, jóval fáradtabb a munka miatt mint én. Aztán átmentem, négykor meg már fel is ébredtem a horkolására. Jöttem is vissza. Megvártam, hogy reggel felébredjen, és délelőtt aludtam pár órát.

Mert a nappaliban meg nincs alvásra alkalmas ágy.

2021. nov. 21. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Menjen el a férjed szomnológus szakorvoshoz és végezzenek rajta alvásvizsgálatot. Ekkor egy éjszakát bent tölt a kórházban, műszerekkel monitorozzák alvás közben és meg tudják mondani, mi a probléma, kezelést is tudnak javasolni. Míg ez megtörténik, tüneti kezelésre a Sforsin garatspray jó lehet. Nekünk ezt ajánlották a patikában és működött. Lehet, hogy alvási aphnoéja van a férjednek, ezt mindenképpen kezelni kell, mert veszélyes lehet és az sem állapot, hogy nem tudsz pihenni. Esetleg ha a lakásban van más helyiség, ahol csendben tudnál pihenni, átmenetileg segíthet.
2021. nov. 21. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is rossz alvó voltam. Sajnos csak síri csendben tudok aludni. Aztán jött a brutál horkoló párom. ☺️Nem volt kérdés, füldugó. Másképp 1 percet sem tudnék aludni mellette. Én nem szeretnék ezért külön szobában aludni. Már 10+ éve így élünk.
2021. nov. 21. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!