Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon horkol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon horkol a férjem és nem tudom kialudni magam nagyon régen.

Figyelt kérdés

A probléma az még hogy amúgy is rosszul,éberen alszom.

Hatásos tipp?

2021. nov. 21. 08:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Én külön szobába költöztem. Nem volt hajlandó semmit csinálni, mindig azt mondta, ne hallgatózzak, aludjak.
2021. nov. 21. 08:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Ezt én is megkaptam 😑
2021. nov. 21. 08:38
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Külön alvás. Mást nem nagyon tudsz tenni.

Elaludni segíthet a melatonin. Sprét szoktam venni a dm-ben, de van belőle tabletta, tea, ízlés szerint. Egy fújás a nyelv alá, és fél órán belül alszok, mint a bunda. Nem okoz függőséget, másnap nem vagyok nyomott. Akkor szoktam használni, mikor egy stresszes nap után zakatol az agyam, és nem tudok elálmosodni.

2021. nov. 21. 08:40
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Hajlandó egyáltalán tenni ellene valamit?
2021. nov. 21. 08:40
 5/17 anonim ***** válasza:
15%

Nekem sajnos csak ez segített(füldugó + frontin)

Garantált a 7-8 óra alvás

Irass a háziorvossal.

2021. nov. 21. 08:42
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
#5 azért szedálja le magát, mert a férje egy here és úgy gondolja, a felesége hobbiból mondja neki, hogy kialvatlan?
2021. nov. 21. 08:45
 7/17 anonim válasza:
27%
Olyan vagyok én is,akinél semmi nem segít,pedig már mindent kipróbáltam.Nekem nem kell horkolást hallgatni de túl sokat agyalok és ha el is alszom,akkor is minden apró zajra felébredek.Ha nem pihenem ki magam, hasznavehetetlen vagyok és beteg leszek.És most nem csak egy kis náthára gondolok,hanem pl. daganatos megbetegedések és társai.Csak a frontin vált be.
2021. nov. 21. 09:10
 8/17 anonim ***** válasza:
36%

Minden alkalommal mikor razendit ebreszd fel

Par nap utan rajon h tennie kell valamit

2021. nov. 21. 09:15
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
#5 Örülök, hogy neked segített a Frontin, csak hogy az egy nyugtató gyógyszer és függőséget okoz! Ha egyszer elkezded szedni, nem fogsz tudni nélküle élni! Egy idő után az adagot is emelni kell, mert hozzászokik a szervezet. Egyszerűbb átköltözni a másik szobába, mint mérgezni magad! Persze csak akkor, ha van másik szoba!
2021. nov. 21. 09:20
 10/17 anonim ***** válasza:
24%
#9 Nem szedem minden nap.
2021. nov. 21. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!