Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a barátnőm mellett az ex barátnőmre is gondolok időnként?
Figyelt kérdés
Pl. ma is eszembe jutott és felelevenedett, hogy milyen jó is volt együtt stb... Sztetek ez baj?2010. szept. 4. 21:48
1/14 anonim válasza:
igen,mert még ezek szerint hiányzik neked.
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, egy kicsit hiányzik. :S De ettől még imádom a jelenlegi barátnőmet.
2010. szept. 4. 21:51
3/14 Captain Frájer válasza:
Sőt az is hatalmas probléma, hogy egyáltalán gondolkodsz!
Miért lenne probléma? Ha voltak jó idők, akkor arra szívesen fogsz emlékezni. Nem probléma, mert úgyis nagy valószínűséggel a mostani pároddal is fogtok olyan szép emlékeket gyűjteni, mint az exeddel tettétek.
4/14 anonim válasza:
Nem baj. Ha jó nők voltak és szép emlékek kötődnek hozzájuk, plusz jól is néztek ki, akkor gondolj rájuk életed végéig és ne felejtsd el őket soha.
5/14 anonim válasza:
Ez qrva nagy baj fiam kösd fel magad
7/14 anonim válasza:
neked baj lenne ha a barátnőd ugyanígy gondolna az expasijára?
8/14 anonim válasza:
Szerintem is hiányzik még neked:) Időt kell hagynod, h vmi lezáruljon és egy másik megkezdődjön... addig szerintem ne szakíts a jelenlegi barátnőddel, hacsak nem ébredsz rá, h inkább az exbarátnődet szereted még mindig:)
9/14 A kérdező kommentje:
Nekem baj lenne, ha a barátnőm az expasijára gondlna, még az a szerencse, hogy nem volt expasija. :D
Szakítani nem fogok a barátnőmmel, mert imádom és az eybarátnőmmel pedig nem kezdeném újra soha.
2010. szept. 4. 23:01
10/14 anonim válasza:
miért szakítottatok a volt barátnőddel? én is voltam hasonló szituban... 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!