Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel kihasználom őt?
Nekem az extrém kövér férfiak az eseteim, kb nincs határ. A párom nem ilyen, de azért túlsúlyos, 123 volt, amikor megismertem. Elmondta, hogy azon aggódik, hogy nem tetszik nekem a súlya miatt, és fogyni akar. Ekkor hirtelen csak annyit tudtam - poénból - mondani, hogy "ha nekem akarsz tetszeni, akkor inkább legyél kétszer ekkora :D". Fontos nekem az egészsége, soha nem kérném ilyenre, de ezután gyanús lett, hogy kétszer annyit eszik. Mondtam neki, hogy miattam nem kell híznia, erre ő csak annyit válaszolt, hogy majd akkor szóljak, ha már elég. Annyiban hagytam a dolgot.
Azóta kb 50 kilót hízott, és imádom, ahogy egyre kövérebb. Tényleg kihasználom azzal, hogy nem állítom le? Végül is nem kényszerítem semmire, önszántából csinálja.
Hányszor kell még leírnom? Magával csinálja, én csak élvezem az eredményt.
De értelmes dolgot senki nem vitatott még. Például azt, hogy lassan túl nagy a hassa ahhoz, hogy szexelni tudjunk.
#21, nem a hasa nagy, a farka kicsi.
A még dagantabbak hogy dugtak?
Ha ez a szerencsétlen kipucan a következőt itt szemeld ki magadnak:
Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft.
Budapest, Szegedi út 37, 1135
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!