Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihasználom a párom?
A párom több mint kétszer annyit keres mint én, de azért annyira én se vagyok szegény, hogy egy éttermet vagy egy mozit ne tudjak kifizetni néha. A barátom sose enged fizetni, max egy fagyit vagy egy kávét alkalmanként. Eleinte nagyon jól esett, hogy ilyen úriember, de most már kicsit zavar, hogy így olyan, mintha én csak kihasználnám őt. Nagyon drága helyekre nem járunk egyébként, de ha pizzázni beülünk, az is alaphangon 3 ezer forint, és szinte minden héten megyünk valahová.
Szerintetek ez így kihasználás? Erőltessem jobban hogy én akarok fizetni?
Ő kihasználásnak érzi?
Igen --> kihasználás.
Nem --> nem kihasználás.
Ha téged ez bánt, akkor beszéld meg vele, biztosan ki tudtok találni valamit.
Viszont hogy kihasználás-e, azt nektek kell éreznetek, más véleménye nem releváns.
Ha szeretnél te fizetni vagy nem érzed magad jól emiatt akkor beszéld meg vele a dolgot.
Ha ő keres többet akkor evidens, hogy ő fizet többet, nem tűnik úgy mintha ebből problémát csinálna. Kihasználás azt jelenti, hogy csak azért vagy vele mert vesz neked ezt-azt és fizet mindent.
Úgy felhúzom magam, mert a nők ugye általában a környezet kimondatlan elvárásaira reagálunk szorongással, aztán itt vagy Te is, Kérdező, tök normális lány, valószínűleg nem zavarja a párod se, különben nem fizetne mindig, de a neten mindenhol megy ezeknek a fillérbaszó, minimálbéres hülyegyerekeknek a sója, hogy "aranyásó, aranyásó!!!"
Szinte csak az aranyásófüvet nem kínálják, mint a Süsüben.
És akkor itt ráfeszül ezeregy normális nő arra hogy baromságot hangoztatnak egyesek.
Ülj le pároddal beszélni, de nem hiszem hogy tétel a dolog neki.
Parkapcsolatban ez nem kihasznalas.
Istenem! Nem draga ekszereket, autot fogadsz el tole, csak hetkoznapi aprosagok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!