Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó hozzáállás ?

Figyelt kérdés

Azt tanácsolta valaki, hogy ha van pasim, csak azt nézzem, hogy az együtt idő hogyan telik, mennyire kedves velem, ne figyeljem, ne féltékenykedjek, ne törődjek azzal, hogy esetleg miket csinálhat a hátam mögött és kikkel.

Tehat bízzak abban, hogy ha jó együtt, es keresi a társaságom gyakran, akkor jó a kapcsolat es ne akarjam mindenáron “ elkapni”

2021. nov. 20. 16:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen, változik a viselkedese, főleg ha régi szeretővel tartja a kapcsolatot, akit mar előtted ismert ?????

Miert mindenki újra gondol, akinek udvarolni kell !

2021. nov. 20. 17:20
 12/20 A kérdező kommentje:
Exekkel is tarthatja a kapcsolatot te meg semmi változást nem fogsz latni
2021. nov. 20. 17:21
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha nem veszed észre, hogy megcsal, akkor egy szociopata, vagy nem akarod észrevenni. Ha úgy érzed, hogy aggódnod kell amiatt, hogy megcsal, akkor valószínűleg meg is csal (vagy meg fog..)
2021. nov. 20. 17:23
 14/20 A kérdező kommentje:

Hogy vedd eszre h megcsal, ha szererkezik veled 1 szer szinte naponta de nem tudod h azert 1 szer mert mar volt valahol azelőtt aznap

Mivel mindig megcsalt kapcsolat elejétől igy nem tudod az igazi kapacitását az ágyban

Lehet képes volna 2-3 szor egy nap

2021. nov. 20. 17:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt most nem értem, akkor neked van kapcsolatod, naponta szex, de mégis kételkedsz h megcsal?
2021. nov. 20. 17:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer se fordult elő, hogy egy egész napot együtt töltöttetek? Szakíts vele, ha ennyire nem bízol benne. Tök felesleges így párkapcsolatban lenni, ha nem bízol a másikban.
2021. nov. 20. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsal és megtudom, kirakom. Ennyi. Amíg nem tudom, addig meg nyugodt vagyok ahelyett, hogy gyomorgörccsel töltenék minden napot.

Szerintem nyert helyzet.

De az én párom nem adott még soha okot rá. Tehát nem látom kifozetődőnek a sok évnyi hisztit, félelmet, aggodalmat, ha lehet soha meg sem csal. De akkor sem, ha évekig nem jövök rá. Mert nem éri meg.

2021. nov. 20. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon paranoiás vagy. Mi okozza nálad ezt a túlzott féltékenységet?

Engem is csaltak már meg, de az a múlt azt lezárom, nem vetítem az aktuális kapcsolatomra.

Addig amíg nem ad okot rá, nem fogok féltékenykedni. Azt figyeld hogy milyen akkor amikor veled van, mert rengeteget elárul ez is. Ismernek a barátjai? Ismer a családja? Mit tesz meg érted?

2021. nov. 20. 18:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi az amiért nem bízol benne? Megcsalt korábban? Rosszul érzed magad a kapcsolatban?
2021. nov. 20. 20:55
 20/20 anonim ***** válasza:
"Exekkel is tarthatja a kapcsolatot" ? Hat ez jo esetben az elejen kiderul es ki lehet dobni mint a 🐈t 💩ni
2021. nov. 20. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!