Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a barátnőmmel ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a barátnőmmel ? Betegség ?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, nem mondanám rossz kapcsolatnak, megvagyunk minden téren egész jól. Viszont történt a napokban egy érdekes eset ami mellett már nem tudok elmenni szó nélkül. Többször előfordult már hogy elmentünk bulizni, szórakozni. Ittunk jól éreztük magunkat... Sokszor mesélte másnap reggel mikor felkeltünk, hogy ilyen olyan hapsik nyomultak rá, meg szólógattak be neki amikor én épp nem voltam ott (Elég kevés idő, kb a wc-re menés, meg a cigizés amig nem voltam ott..) Fajult már odáig is hogy verekedtem, de fajult odáig is hogy engem vertek jól szét ez miatt... Pont ez miatt befejeztük a nagyobb bulikba való eljárást (Clubok, bárok stb..) Falun lakunk, meg a legtöbb barátunk is (Gyerekkori barátok) és csináltunk egy fasza helyet ahol összeülhetünk. KB tavaly nyáron volt egy eset, jól berugtunk, hazamentünk és reggel meséli hogy rá mozdult az egyik barátom (Szinte a legjobb). Nem akartam elhinni, mert ilyen nem tenne ahogy én ismerem. Kihívtam a barátom, beszélgetünk és fingja nem volt semmiről. Én megvádoltam hogy hazudik, majdnem ez is verekedésig fajult. El is vesztettem őt. Leszartam, mivel tudtam hogy nem hazudna a bnőm ilyesmiben. A dolgok ott kezdtek furák lenni hogy rá egy fél évre , megint ugyanezt történt csak egy másik nagyon jó barátom, ugyanazon a helyen... Szintén elmondta reggel, szintén beszéltem a spannal de ő vele nem verekedtem, úgy csináltam mintha hinnék neki..

Nem is turtúk ki a körből, és jön a mai napig bulizni (Érdekes azóta nem volt story h rámozdulna, ill bnőm-ön látom h feszéjezi a span jelenléte, gndlm azt hitte kiturom) A bili ott borult ki hogy tegnap történt ismét egy eset, ugyanez kb. Most elvileg egy olyan barátom mozdult rá, aki kollegám is napi 12 órában, barátnője van , ráadásul kis ideje, 4 hónapja és amennyire én tudom szerelmesek is, sőt annak is látszanak. Sráccal nem beszéltem még, nem is fogok. Nem tenne ilyet, sőt egyik barátom sem. Nem hinném hogy megtette volna. Bnőmet megkérdőjeleztem, hogy nem e lehet hogy piásan szarul emlékszik dolgokra, v félreérthetően szól másokhoz.. erre kiakadt. Nagyon! H mekkora fasz vagyok, meg h elmegy haza mert nem hiszek neki. Ne értsétek félre, nem egy beképzelt nő. Nem egy picsa. Nem ilyen a személyisége, de ezeken a storykon nem tudok túllépni, nekem ez már túl gyanús. Ha most várok x időn belül megint egy barátom fog rámozudlni.. persze csak szerinte. Mi lehet a baj ? Ez valami mentális betegség ? Nagyon aggódóm érte. (Kb összesen 8 eset volt már, abból 4 nagyon jó gyerekkori barát. Én ezt nem akarom elhinni) Kérem aki tud segítsen. Bocsánat a helyesírási hibákért , csak siettem, ill zavart vagyok..

2021. nov. 20. 16:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondolkodtál még azon hogy írsz egy regényt?De komolyan,tök jól nyomod!
2021. nov. 20. 17:04
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

ne foglalkozz vele hogy mit mond.. nőből van, a száját elhagyják a szavak.. ennyi.

Az meg hogy még verekedél is emiatt az téged minősít.

2021. nov. 20. 17:11
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha igaz, hogy ra mozdulnak, kihívó lehet ahogy néz, viselkedik. Barataid meg jellemtelenek. Lehet meg is csal, lehet szimplán mitomán, hazug
2021. nov. 20. 17:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2021. nov. 20. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is addig szakíts vele amíg tudsz. Elfogod veszíteni az összes barátodat előbb utóbb. Magadat égeted csak. Kell ez neked? Nem lenne jobb nyugodtan élni? Legközelebb a szomszéd, vagy a családtagjaid szedik fel? Persze csak elméletben. Ez a viselkedés vagy az önbizalom hiányából, vagy valami másból ered. Egy biztos, te nem vagy a pszichológusa. “ Megjavítani” nem tudod, nem is a te dolgod. Engedd el amíg nem késő.
2021. nov. 20. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Ember legyen a talpán, aki itt igazságot tesz.
2021. nov. 20. 23:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

1x megtörténik, 2x, na de ilyen gyakorisággal biztos nem. Tehát szerintem is valami nagyon nincs rendben a barátnődnél. De te se verekedj össze senkivel.

Én nem szeretném, ha a párom nekiállna bárkivel kötözködni, verekedni, ott hagynám és hazamennék. Nem csak a levegőbe beszélek. Nekem nem kellene olyan pasi aki verekszik, sem értem, sem más miatt ne agresszívoskodjon, de a barátnőd úgy látszik ebből merít önbizalmat, hogy versengenek érte. Beteges!

2021. nov. 21. 07:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kényszeres hazudozó.

Igen,ez betegség.Már csak az a kérdés,hogy miért csinálja?

Valami trauma miatt ilyen,ami régen történhetett vele,vagy ilyen a természete;mert nem mindegy.

2021. nov. 21. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!