Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennétek olyan lánnyal, aki minden alkalommal, mikor nélküle mentek valahova, letol egy kisebb lelki terrort?
Nem mondja meg őszintén, hogy ne menj, hiszen az korlátozó lenne és nem akar ennyire "konkrét" lenni, de szépen kerülgetve letol egy kis lelki terrort.
Pl.
Szombaton megyek koncertre, már szóltam neki róla hétfőn. Vasárnap mozizunk.
Együtt élünk amúgy.
Ez kb annyit jelentene, hogy este 7kor elmegyek a lakásból és legkésőbb éjfélre hazaérek.
Na most emiatt napok óta hallgatom a kis odaszúrásait, pl. hogy milyen jó lenne ha szombaton mehetnénk moziba, de hát én megyek bulikázni... mert ő H-P dolgozik, szombaton sulizik, vasárnap az egyetlen szabadnapja stb.
Vagy mikor néztünk egy filmet amiben a nő nagyon sokat volt magányos mert katona volt a férje és ilyeneket mondott 1-1 résznél hogy "hát igen.." meg "átérzem" meg hasonlók.
Ő így vicceskedve, röhögve mondja ezeket, de tudom, hogy sajnos komolyan rosszul esik néha, hogy havonta 2-3 alkalommal nélküle megyek valamerre... úgy, hogy együtt élünk, otthonról dolgozunk mindketten...
Huszonéves pár, 3 éves kapcsolat
#8 a francokat érzi magányosnak magát mellettem, munkaidő közben is együtt vagyunk, főzünk ebédszünetben, együtt szünetezünk, munka után összebújva nézünk sorozatot, minden héten van randis napunk amikor kimozdulunk valamerre kettesben... minden családi, baráti programra együtt járunk, a koncert az egyedüli, ami nekem a hobbim ő meg annyira nem éli.
"Együttélésnél nekem is furcsa lenne, ha a külön töltött időt a másik bulizással töltené nélkülem"
ez nem bulizás könyörgöm, tök egyedül megyek a koncertre, megiszok egy sört, megnézem az előzenekarokat, meg a főzenekart, aztán hazajövök. hú mekkora bulizás...
én szépnek tartom a barátnőm, de egyébként nem kell egy ilyen insta-modellt elképzelni, szóval nem ezért van "elnézve", hanem mert szeretem és szeretnék segíteni neki, hogy ebben változzon.
középmagas, de bőven van rajta felesleg, én mondjuk szeretem, hogy husibb. szép az arca is. tehát mielőtt ezzel kifogásol bárki, hogy biztos topmodell, nem, nem az. de nekem tökéletes, így szeretem.
Érdekes.
Próbáltad megbeszélni vele, hogy néha szükséged van baráti társaságra is?
Pl, én nem is mennék párommal és a barátaival. Nem akarom, hogy mivel ott vagyok, ne tudjanak őszintén beszélgetni, jól érezni magukat. Hiszen párom barátaitól nem várhatom el, hogy velem is mindent megosszanak. Nem vagyunk összenőve.
Az már inkább rosszul esne, hogy egy már előre lebeszélt programot mond le a buli miatt, vagy a haverok miatt.
Szerintem az sem tesz jót ha egy pár 0-24-ben együtt van.
10: Dehogyis, csak "kissé" elegem van már ebből. Itt is adott egy szép pofi meg hogy van mit fogni rajta (tehát nyilván van melle, feneke, combja is rendesen), és már nem fog soha egyedül rohadni, évekig pókhálósodni. Pedig egy ilyen viselkedésért akár lehetne is, de nem...
Én pl. már olyanokért simán repülnék - ha egyáltalán szóba állnának velem -, hogy aznap nem voltam elég poénos. A legkisebb semmiségekért is. Igaz, nekem ocsmány a fejem és csontváz a testem. Ennyit számít...
(9)
16ossal vitatkoznék, a nő is felnőtt tudtommal, nem óvodás, akit "ki kell engesztelni", ha "apucinak" más dolga van, mint őt pátyolgatni. Az meg hogy más keressen neki hobbit, a felnőtt embernek, egyenesen szánalmas lenne. Egy nő is legyen képes felnőni, felnőtthöz méltóan viselkedni, elfoglalni magát értelmes dolgokkal. Ne csak a másiktól varja, hogy szórakoztassa meg megoldja a problémáit.
Üdv, egy nő.
én is hasonlóan gondolom mint a #18as. mégis mi az, hogy ki kéne engesztelni őt, amiért elmegyek 3-4 órára nélküle valahova? rosszat csinálok?
abszolút nem érzem normálisnak, hogy nekem kéne hobbit találnom neki, amúgy van, nem is egy, legalábbis mikor összejöttünk nagyon előadta, hogy ő mennyire élvezi az én-időt meg mennyire önálló stb... aztán az utóbbó időben mint egy pióca úgy viselkedik és teljesen nonszensz lenne, ha nekem adnom kéne dolgokat CSERÉBE, mert elmerek menni pár órára nélküle a lakásból.
#17 sajnálom, de szerintem a vergődésed meg ez a lehúzós személyiséged sokkal inkább taszító lehet, mint a tested
Amit csinál sz érzelmi manipuláció és nálam toplistásan vörös posztó voolt mindig is.
Értem én, hogy szereted, de ez a fajta reakció a személyisége része, így reagál a nyílt kommunikáció helyett egy számára -jogtalanul- kellemtlennek megélt helyzetre. te nem tudsz neki épp ezért abban segíteni, hogy másképp álljon hozzá, mert azon csak ő maga tud, hiába is benned a segítőkészség, de eskü veszkődne amúgy is a fene azzal, hogy a kis széplelke ne legyen megbántva, mikor merő hsizti az egész.
A fő gond az egészben az, hogy ha képes ilyen fokú manipulációra, akkor nem csak ebben fog majd kimerülni, hanem ha nem változtat sürgősen, kiterjed más területekre is. Aztán elveszed, szül két kölköt és a géped elé nem ülhetsz le 2 percre, mert jajj szegény Pistike, látod milyen szomorú, hogy apukája nem játszik vele, az a hülye játék fontosabb neki. Vagy: Mnejél Petike, szólj apádnak, hogy vigye már ki a szemetet, mert van aki nem a tökét vakargatja egész nap, mint egyesek!
Okéoké, értem, ez csak most még vihar a biliben, én meg már a borús jövőt vízionálom, csak azért sarkítottam ki ennyire, hogy értsd, az érzelmi manipulációnak ez a fajtája egy ennyire piszlicsáré ügy kapcsán, amikor amúgy a kapcsolattal minden rendben és minőségi együttélés van, egépszen egyszetrűen nevetséges és nem pátyolgatni kell, hanem kőkeményen megmondani neki egyenesen, hogy fejezze be ezt a nevetséges szúrkálódást és vergődést, vagy úgy elmész legközelebb arra a koncertrre, hogy 2 hétig sem mész haza, aztán majd akkor elgondolkodhat rajta a drámakirálynő, miképpen kellene felnőtt módjára viselkednie. hallgatná ezt a nyüszítést a franc havi szinten, ráadásul napokig, állandóan minden esetben.
Legyen már eszed, ne legyél ilyen mamlasz és rakjad helyre, pláne ha fontos neked, mert pont így fogjátok gallyar vágni szépen lassan a kapcsolatotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!