Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt lennétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennétek olyan lánnyal, aki minden alkalommal, mikor nélküle mentek valahova, letol egy kisebb lelki terrort?

Figyelt kérdés

Nem mondja meg őszintén, hogy ne menj, hiszen az korlátozó lenne és nem akar ennyire "konkrét" lenni, de szépen kerülgetve letol egy kis lelki terrort.

Pl.

Szombaton megyek koncertre, már szóltam neki róla hétfőn. Vasárnap mozizunk.

Együtt élünk amúgy.

Ez kb annyit jelentene, hogy este 7kor elmegyek a lakásból és legkésőbb éjfélre hazaérek.

Na most emiatt napok óta hallgatom a kis odaszúrásait, pl. hogy milyen jó lenne ha szombaton mehetnénk moziba, de hát én megyek bulikázni... mert ő H-P dolgozik, szombaton sulizik, vasárnap az egyetlen szabadnapja stb.

Vagy mikor néztünk egy filmet amiben a nő nagyon sokat volt magányos mert katona volt a férje és ilyeneket mondott 1-1 résznél hogy "hát igen.." meg "átérzem" meg hasonlók.

Ő így vicceskedve, röhögve mondja ezeket, de tudom, hogy sajnos komolyan rosszul esik néha, hogy havonta 2-3 alkalommal nélküle megyek valamerre... úgy, hogy együtt élünk, otthonról dolgozunk mindketten...

Huszonéves pár, 3 éves kapcsolat

2021. nov. 19. 19:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
Hagyd el! Kell ez neked, most komolyan?
2021. nov. 19. 19:51
 2/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2021. nov. 19. 19:52
 3/26 anonim ***** válasza:
60%
Kizárt.
2021. nov. 19. 19:54
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Borzalom
2021. nov. 19. 20:01
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Van rá oka, hogy ilyen legyen?
2021. nov. 19. 20:12
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

Ha cserébe tartalmas a közös életünk és jó a szex, akkor nem gondolnám végzetes problémának.

Bátorítsd, hogy csináljon ő is külön programokat a barinőkkel.

2021. nov. 19. 20:12
 7/26 Noren1989 ***** válasza:
62%
Manipulatív pitsa.
2021. nov. 19. 20:14
 8/26 anonim ***** válasza:
50%

Azért én a lányt is megértem. Neki kevés az az idő, amit együtt töltetek, magányosnak érzi magát melletted. Hivtad egyébként a koncertre? Oké, kell külön töltött idő is, ez igaz, de lehet ment volna veled! Kérdezted erről?

Együttélésnél nekem is furcsa lenne, ha a külön töltött időt a másik bulizással töltené nélkülem...ha csak meg nem beszéljük, hogy pl ő szereti azt az együttest én nem, és menjen akkor külön ő el.

2021. nov. 19. 20:17
 9/26 anonim ***** válasza:
57%
Jó nő, mi? Így persze, hogy együtt. Bármelyik férfi. Egy szép nőnek eltűrik ezt is. Minden mást is. Bezzeg ha egy magamfajta rusnya kis béka próbálkozna be ilyen viselkedéssel... abban a pillanatban röptetve lenne kérdés nélkül, majd el is felejtve minden további nélkül.
2021. nov. 19. 20:20
 10/26 anonim ***** válasza:
12%
9 Szeretnél privátokat? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2021. nov. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!