Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Ki volt hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ki volt hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a problémám hogy lassan 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel és sokszor más nőket kívánok, más lányokkal flörtölnék stb.

Egy jó ideje nem igazán ad magára pl.: nem borotválja olyan gyakran olyan szép simára a lábait nem annyira szőrös , de azért látni és kicsit taszít engem.

Tetszik ha egy nőnek megvannak csinálva a körmei mind az ujjain mind a lábujjain, de ő azokat se festi ki.

Van hogy ha el megyünk vásárolni és képes pizsamába vagy valami otthoni munkás ruhába, ha vacsorázni megyünk akkor is.

Én azért férfi létemre sokkal jobban adok magamra, bárhova el megyünk fel öltözök normálisan, parfümöt használok stb. ő meg mintha kertészkedni menne vagy nem tudom...

Egy héten kb 3x találkozunk együtt alszunk, szex, stb. Mikor közlöm vele hogy borotválja le ott lent és a lábait is akkor még ő van megsértődve.

Szeretem meg minden de ez annyira nagy kérés lenne hogy kicsit jobban adjon magára ha meg felhozom akkor rögtön az van hogy keressek más csajt?!

Szeretem ha egy nő igényes magára es szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Felhozni már ezeket nem is akarom neki mert csak veszekedünk, de ezek miatt már van hogy az ágyban is alig kívánom, nem indít be hogy kicsit szőrös a lába és ha simogatom akkor szúrja a kezemet, pedig gyönyörű nő nem is értem miért ilyen igénytelen... Valaki volt hasonló helyzetben a barátnőjével?

23F

2021. nov. 18. 18:09
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
15%
30 as...tehát ah a szerelmed megkér valamire nem kutya kötelességed eleget tenni...annyit se ér hogy a kicseszedd lábad megborotváld? :D OK!
2021. nov. 22. 20:17
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha szőrös lábbal ismerted meg, és nem borotválja alapból, és akkor sem, ha te megkéred rá, nincs jogod hőbörögni. Attól még, hogy jársz valakivel nem fog megtenni bármit, amit kérsz.
2021. nov. 22. 20:21
 33/45 anonim ***** válasza:
87%
31eske, nem, attól hogy kapcsolatban élsz valakivel, nem lesz a tulajdonod. Továbbra is van szabad akarata, döntése, nem pedig neked a kutyád, hogy ha te füttyentesz, akkor ugrik. Ha azt mondja, hogy ugrorj a kútba, akkor beleugrasz? Mert akkor elég szomorú, hogy megszűnsz egyénként funkcionálni
2021. nov. 22. 21:48
 34/45 anonim ***** válasza:
21%
33 aska nem érted... sajnálom. akkor menjenek szét mert óvodás módon nem borotválja le a lábát.. igazad van! :) sok itt az IQ huszár :((
2021. nov. 22. 21:53
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
*attól szerelem a szerelem hogy mindent próbálsz megtenni érte... nyilván nem kell kiforgatni a szavaim..ás az öngyilkosság nem tartozik ide -.- de ha egy borotválásra nem hajlandó a szerelemért.. akkor ne legyen szerelmes. legyen szingli. vagy keresen mást akit ez nem zavar.
2021. nov. 22. 21:54
 36/45 anonim ***** válasza:
64%
Ne pattogj már 🤦😀 szerintem is keressen a csaj egy normális palit. Vannak még elvétve normális példányok. Khmm ha már szerelem, és megteszek mindent a másikért: akkor a faszi is tegye már meg azt a szívességet, hogy nem cseszteti a párját a hülye borotvával. Lehet stresszes, fáradt, nyűgös, ezer más baja van, akkor legyen szíves elfogadni azt, hogy a szerelme most nem akarja megcsinálni és kész.
2021. nov. 22. 21:59
 37/45 anonim ***** válasza:
19%
*keressen a kérdező egy normális csajt..ezt akartad írni :D
2021. nov. 22. 22:18
 38/45 anonim ***** válasza:
17%
*továbbá a kérdező azt írta ez nem egyszeri.. állandó jelleggel baromi igénytelen a csaj, ez őt zavarja..itt most nem ő a hibás..itt most a párja a hibás és erre kell megoldás.. mégis a feminsita gyülekezet a nő pártját fogja.. :D hát ki hitte volna. akárhogy is nemtom hogy beszélsz a csajhoz mikor a pasas a kérdező XDD (segítség helyett pedig csak a feminista majmok okoskodnak mennyire szemét tőle.. ide tippekért jönnek az emberek.. ha nem tudtok segíteni másnak okoskodjatoka feminaci gondolatokkal ..köszi! )
2021. nov. 22. 22:21
 39/45 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem manapság alap a higiénia és a borotválás nőknél.. pasiknál fent. de náluk is lent egyébként. Sokan elvárjáka férfiaktól is. Nekem ez baromi fura.. hálisten én még nem találkoztam ilyennel..beszéljétek meg. Ha nem engedi passz...de azért elég fura lenne a szőrös láb miatt szakítani.

25/F

2021. nov. 22. 22:23
 40/45 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem miért ragadták le egyesek a borotválkoznál. Nem csak erről volt szó. Más dolgokban sem erőlteti meg magát annak ellenére higy a kérdező felvetette a témát. Nekem ezért jött le az hogy egyszerűen nem akar tetszeni a kérdezőnek.

Ettől függetlenül a kérdezőnek is olyan elvárásai vannak hogy szerintem egyszerűbb ha mást keres pláne ha már eleve más lányoknak udvarol. Így semmi értelme együtt lenni, csak pazaroljátok egymás idejét.

2021. nov. 22. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!