Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom gyerekének az édesanyja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom gyerekének az édesanyja ? Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? A párom el van vállva , van egy gyereke , a gyerek miatt tartják a nôvel a kapcsolatot. De elôttem titkozok, hallgat. Soha nem mond semmit mikor mit beszeltek.. ez normális igy?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 06:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem férfi-nő különbség. Én nő vagyok, de a múltamat se különösebben megosztani nem akarom, se a másiké nem érdekel részleteiben.

Az viszont evidens hogy a közös életünkben őszinték vagyunk egymással és nem titkolózunk ilyesmiben. Nekem nem fér bele, hogy ekkora tabu legyen a kapcsolatban.

2021. nov. 18. 08:29
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Jogosnak tartom a részedről,hogy szeretnél tudni mindent ami Téged is érint. A párodhoz hozzátartozik a gyereke is, tehát érintve vagy Te is ezáltal. Én a helyedben átbeszélném Vele ezt egyszer alaposan. Mond el Neki,hogy nem a féltékenység vezérel, de az ami Téged is érint szeretnéd tudni.Nincs ebben semmi, egy család vagytok, jogod van tudni pl azt,hogy találkoznak, az már más kérdés,hogy a gyerekkel kapcsolatos döntéseket Ők hozzák meg.
2021. nov. 18. 08:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lenne a helyes , nem szeretnék beleavatkozni tényleg semmibe, csak szeretném tudni épp mikor beszéltek vagy találkoztak , aká utólag is ha elmondja, mert így úgy érzem hogy elhallgatja meg titkolja ezeket a dolgokat, mintha lenne egy különálló élete , mikor én tényleg mindenben vele vagyok.. elèg nehéz
2021. nov. 18. 08:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Tényleg olyan, mintha két lovon ülne. Beszéld meg vele szerintem, és amíg nincs jó érzesed ezzel kapcsolatban, szerintem ne vállalj vele gyereket. Titkolózasra, elhallgatásokra nem lehet boldog családot építeni. Nekem az se lenne rendben, hogy találkozgat az ex-szel. Most elvált vagy nem, döntse már el.
2021. nov. 18. 09:08
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Miért kezdték használt, bukott pasival?
2021. nov. 18. 09:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Azért ez elég csúnya utolsó…nem az ô hibájából vállt el és amúgyis hihetetlenül egy jó, tiszta lelkû ember .
2021. nov. 18. 09:48
 17/17 anonim ***** válasza:
33%

16.-ra.

De az ő hibája, hogy megházasodott!

2021. nov. 18. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!