Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándítanak ezek a különbözőségek. Más is van így? Mit kezdjek ezzel?
Megvan az az érzés, mikor valamit nagyon szeretsz, lelkesen mesélsz róla, és kiderül, hogy a másik fél is ugyanennyire imádja..? Persze nem kell mindig mindenben egyetérteni, meg eltérhet két ember ízlése és attól még lehetnek nagyon jóban, de ezek a dolgok, ezek a momentumok szerintem összekovácsolnak két embert. Kapcsolódási pontok.
Én egyre többször érzem azt, hogy nekünk a párommal inkább különbözőségeink vannak. Ez rosszul esik, és most már el is gondolkodtatott. Nem nagy dolgokról van szó, ezt leszögezem, nem olyanok amik miatt épeszű ember szakítana. De mégis rossz érzés. Mondok pár példát... kinézek egy parfümöt, imádom az illatát, kikérem a véleményét, és neki kb hányingere van tőle. Szeretem a zenei fesztiválokat, ő soha életében nem menne rá. Lenyűgöz a tüzijáték, őt meg nem érdekli. Édességből én nagyrészt a csokisat választom, ő arra rá se bír nézni, a nutellát konkrétan ki nem állhatja... Ne nézzetek hülyének, tudom hogy ezek apróságok, de mégis rossz érzés. Vagyok olyan romantikus, hogy vágyom az összetartozunk érzésre, hogy egyek vagyunk, hasonlóak... És itt nincs ilyen. Ez kiábrándító, időnként pedig külön rosszul esik, hogy leszól dolgokat amiket én meg szeretek.
Más is járt már ilyen cipőben? Mi a megoldás?
Én meglett szingli vagyok,nem értek a kapcsolati élethez,de
- mi a szép, ha nem a tűzijáték ?
- Ha a csokistol meg a nutellatol viszolyog, az szomorú.
(A Nutella az ízlelésünk alapján kifejlesztett termek!)
- legalább a parfumre rábólinthatna. Jók a női parfümök. Sok!
A hiba nem benned van, mert téged bánt ez az egész.
Jobban szerezhetne, ha már ennyi rigolyat elviselsz neki.
Te érzed a mértékét. Van az a pont amíg teljesen természetes, nincs kettő ugyanolyan ember. De olyat is láttam, hogy egy pár annyira egyforma volt, érdeklődési kör meg miegyéb, hogy kb mintha ikrek lettek volna (fiú-lány ikrek). Szakítottak, mindenki ledöbbent, nekem meg a fiú panaszkodott utána hogy semmiről nem tudtak beszélgetni, unalmas volt az egész.
Szóval néha kellenek ezek. De neked kell érezned, meddig elég. Ha nagyon különböztök, akkor tényleg nincs sok értelme.
Most elképzelek magam előtt mondjuk egy goth, sátánista rockimádó fiút egy szőke, szolis műkörmös lánnyal, és ránézésre meg lehet mondani, hogy nem egymáshoz valóak. Mert egyszerűen látszik rajtuk, hogy nem működne.
Van, hogy látszik, van, hogy nem, de attól még ott lehet az, hogy ha valaki a belsőtöket nézi, lehet ugyanezt a felállást látná, hogy jééé ezek együtt? Hogy?
De az is lehet, hogy csak Te gondolod túl... Neked kell érezni :)
Ha neked a parfum, meg a nutella nyújtja az összetartozás érzését, akkor annyi.
Az ízlés, hogy ki milyen illatot visel el, biokémiai adottság. Az is, hogy szereti-e a nutellát, vagy bármi mást. Vagy a teljes egyéniségével szeretsz valakit, vagy megette a fene az egészet.
Nem attól vagytok összeillők, hogy ő is azt szereti, ami te.
Jézusom!
Azt sorold mindig amiben összetartoztok.
Ez pszichológia.
Ha egy szinte mindenben összeillő párt arra kérnének hogy írja már össze,hogy miben térnek el,meglepődnének.Elképednének azon,hogy úristen ez sem egyezik,meg az is más,meg sokmindent máskent látnak.
A siker kulcsa náluk pont az,hogy a hasonlósaguk a közös gondolataik,szokásaik,izlesük határozza meg őket.(nem arra gondolok hogy mindig ugyanazt kell gondolniuk,vagy egymast majmolniuk,hanem hogy tudjak pontosan mi tartja össze őket,és nem azon agyalnak,hogy mi az,ami távolítja őket,mik azok a hibák,amiket egymás fejehez vagdosnanak.
Te oda jutottál hogy ezeket bogarászod allandóan,tudatalatt es tudatosan is keresed,hogy miben vagytok mások.Mar minden apróságban azt véled felfedezni,hogy ő mennyire más.
Hogy nem is illetek össze meg hasonló gondolatok mérgezik a légkört.
Ezzel az a baj,hogyha nincs gond,majd lesz.Mert generálod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!