Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez egy játszma lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez egy játszma lenne a részéről?

Figyelt kérdés

Ma hívott a barátom, de nem vettem fel a telefont, mert pont dolgom volt, és nem is hallottam hogy csörög, mert nem voltam ott, ahol a telefont hagytam. Visszahivtam egy pár perccel a hivás után, de nem vette fel a telefont. Megígérte hogy később felhív, de azt állítja akkor meg neki volt dolga. Kérdeztem is tőle, miért nem hívott fel később, ekkor az volt a válasza, hogy majd holnap elhív, és mostanában rossz hatással vagyok rá, mert csak bántom őt.

Még mielőtt valaki írná, én is hivtam már, de akkor sose vette fel a telefont. Sokszor azzal is szórakozik hogy annyira igégeti hogy egy adott napon találkozunk, de aztán még sem.

Ezen is kiakadtam párszor.

De ha messengeren vagyok, ő pedig nem, akkor megkérdezi, hogy mit kerestem fent akkor, mikor ő nem volt messengeren.

2021. nov. 17. 19:58
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
58%
Azt hittem, h tini pàrkapcsolatok...
2021. nov. 17. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
25%

Nemhiszem

Egyik pillanatban beszelni akar de a masikban már lejön róla.

Vagy találkozni akar de mire oda jutna hogy induljon á inkabb mégse.

Én is ilyen vagyok.

Ma egésznap hiányzott a barátom irtam is neki, erre kitalálja hogy jön, erre nem akarok találkozni, nyűgös is vagyok hasam is fáj..de most azitan hogy irogatom meg beszeltunk hogy ugy vele lennék, erre jön is, most mégis mit mondanék neki...

Ő ezt abszolut annak venné hogy szórakozom vele. Irto alacsony a tolerancia szintje. Sőt nincs is.

Exem legalább teljesen jol vette ha lemondom vagy órákat kések, annyira imádtam benne, hogy iszonyat rugalmas. A mostani helyből kivágna ilyenek miatt (is), mint macskát sz.rni.

2021. nov. 17. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
28%

Szoval egésznap irkaltunk meg beszeltunk hogy nekem hiányzik, erre jön, es amugy en nem akarnám ma..

Meg se merem neki írni.

Csak annyit jeleztem jöjjön már ne most hanem később, és már csak ebből is baj lesz ugy érzem..

2.voltam

Légy rugalmas kérdező. Eleinte mindenki megérdemel esélyeket ahhoz hogy megismerd az életritmusát szerintem.

2021. nov. 17. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
A leponzozoknak uzenném egy párkapcsolat egymásrol szol es nem iskola vagy munkahely ahova jóformán igazolás kell mert kotelezo minden és kvázi élhetetlen.
2021. nov. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!