Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnál arra, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál arra, hogy a párod szülei azt mondanák neked, hogy nem mehetsz hozzájuk mert nem vagy beoltva?

Figyelt kérdés
És úgy, hogy a párod még a szüleivel lakik.
2021. nov. 17. 12:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék. Majd a párom jön hozzám, ilyen egyszerű. Ha elvből nem oltatok, akkor emiatt nem adnám be a szurit, ha meg egészségügyi okból, akkor meg szintén nem (amúgy be vagyok oltva, de a gondolatmenet kedvéért).

Egyetértek #4-el, ez csak akkor zavarna, ha egyértelműen csak kifogás lenne és amúgy velem lenne bajuk.

2021. nov. 17. 13:54
 12/22 anonim ***** válasza:
12%

9.

Ezzel a résszel vitába szállnék: "(ami amúgy csak egy minimális százalékát fedezi az ellátás költségeinek)"

Valóban, az egyszeri értéke nem fedezi, de amit havi szinten vonnak le - kötelezően - úgy, hogy még a helyi SZTK közelébe se mész - összeadva bőven kiteszi a legtöbb kezelés árát.

A kérdés, hogy ez az összes hová tűnik - mert érezhetően egy lyukas kádba lapátoljuk a vizet. Az orvosi fizetéseken nem megy el ennyi, a kórházak külseje undorító, így nem ott megy el a pénz - akkor mégis hová lesz? Vagy ha ez kevés, miért nem foglalkozik ezzel senki és tudjuk le annyival, hogy "mocskos Óbán / Gyúcsán hibája".

2021. nov. 17. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálam meg fehér a szőnyeg, és nem lehet cipővel bejönni... Az én házam, az én szabályom, ha nem tetszik, nem kell ide jönni.
2021. nov. 17. 15:21
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Megérteném. Az ellenkezőjét nem. (Ha nem mehetek, mert be vagyok oltva.)
2021. nov. 17. 16:21
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

"Ez nem ostobaság, hanem felelősségteljes viselkedés saját magukra nézve, akár egyetértesz vele, akár nem."

Igazán? Az oltatlan a veszélyes, aki tud róla ha épp beteg és fertőz, az oltott meg a veszélytelen, holott lehet hogy azt sem tudja magáról, hogy covidos, mert olyan enyhe tünetei vannak? :)

2021. nov. 17. 16:38
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
Igazuk van, de én nem vagyok olyan ostoba, hogy konteók miatt ne oltassak ;)
2021. nov. 17. 17:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem mennék oda, és még jobban odafigyelnék, hogy ne legyek beteg, hogy a páromon keresztül se adjam át.
2021. nov. 17. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Evvan. Találkozzatok nálatok. Ha valakinek joga van nem oltatni, akkor a többi embernek meg joga van eldönteni, hogy akarnak-e egy légtérben lenni az oltatlanokkal. Rengetegen halnak meg, egyre inkább a védettségi igazolvány kell majd ha bárhova is menni akar az ember.
2021. nov. 17. 23:19
 19/22 anonim ***** válasza:
18. Amúgy az oltottak jobban fertőznek de se baj ..
2021. nov. 18. 18:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám azt, hogy nekik az elsődleges a saját egészségük, és ők azt gondolják, hogy így tudják ezt legjobban megőrizni.
2021. nov. 19. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!