Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tudom elfogadni hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok. Mostanaban kezdtem el gondolkozni azon hogy lehet azert nem megy a rabdizas mert amugy nem is a fiuk erdeklodnek. Viszont nem tudom most jelenleg igy mit akarok. Panikkalmtolt el ha arra gondolok higy nokkel randizzak de ugy erzem mar nem erdekelnek a fiuk, minden fiuban tlaalok valamit ami miatt azt mondom nem tetszik. A lanyok mind nagyon szepek szerintem egy sokkal nemesebb nem. Hogyan tudnam jobban elfogadni hogy a ferfiak nem vonzanak mar? Regen mindig egy ferfirol almodtam de most ez a gondolat kicsit felboritotta a jovorol alkotott kepemet es nem tudom hogy ha tenyleg a nok erdekelnek miert nem akarom elfogadni ha pedig a ferfiak akkor miert nem erdekelnek mar annyira
2021. nov. 17. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetséges esetleg az, hogy téged igazából egyik se érdekel? Most nem mondom, hogy igen, de ezzel a gondolattal is játssz el egy kicsit, mert egyrészt ez sem baj, másrészt sok ember van, aki ezt későn tudatosítja magában, mert egy olyan társadalomban élünk, ahol a "szex a minden" felfogás van és emiatt sokan még maguknak se vallják ezt be, mert ellenkezik a dogmákkal, amikben felnőttünk, amikre neveltek minket. De nem árt ezt a lehetőséget megvizsgálnod, mielőtt belezakkansz abba, hogy kergetsz egy olyan dolgot, ami neked nem is lenne igazán boldogságot hozó. Sok ember nyugszik le, mikor rájön arra, hogy neki mást jelent a boldogság.

Nők iránt is csak annyi az érzésed, hogy "sokkal nemesebb nem" és ennyi? Csak mert ez se igazán vonzalom, inkább csak amolyan szimpátiaféle, vagy ilyesmi.

2021. nov. 17. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te szimplán belekavarodtál már a saját vágyaid elemezgetésébe. Tedd ezt a fejtegetést félre pár hónapra, utána tisztább fejjel fogsz tudni gondolkozni.
2021. nov. 17. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Milyen dolgokat találsz a fiúkban, amik miatt nem tetszenek?
2021. nov. 17. 12:45
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Voltál már igazi FÉRFI és igazi NŐ párja és partnere?

Ha nem, akkor nehéz a döntés, ha igen...akkor meg tudnád, hogy mi a jó neked.

2021. nov. 17. 12:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy a vagyaim elemzesebe belebolondultam. Valamiert neheznek erzem hogy a ferfiak iranti erdeklosest fenntartsam, akar legyen a szemelyrol szo belsoleg. Nem ereztem senki irant meg akkora avgyat hogy azt mondjam uristen, akar kulsoleg akar belsoleg. A nokkel hamar emgtalalom a hangot es sokkal jobban inspiralnak, maga a noiesseg egy csodalatos dolog szamomra, de magamban nem erzem ezt eleg erosnek meg
2021. nov. 17. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
5. Az édesanyáddal való kapcsolatod milyen (volt)?
2021. nov. 17. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

5.

Ez így még nem vonzalom. Van közelebbi ismerősöm - nő - aki a saját neméhez vonzódik és az ő megnyilvánulásai a témában egészen mások, sokkal mélyebbek. Szerintem nálad valami más dolog lehet a háttérben.

De egy biztos - ne erőltess magadra semmit. Se férfit, se nőt, se semmit, amíg nem vagy biztos abban, hogy mit is szeretnél, mert ebből jó nem sülhet ki addig.

2021. nov. 17. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom tedd félre a párkeresést. Szépen ismerkedj, beszélgess, barátkozz, de ne erőltesd, hogy társat akarsz. Majd akit megismersz és elkezd vonzani, úgyis felőle fogsz érdeklődni. És az mindegy, hogy fiú vagy lány. Ha vonz vonz, ha nem, akkor meg nem.
2021. nov. 17. 13:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Edesanyammal nagyon jo a kapcsolatom, nagyon szeretem ot, o a legnagyobb lelkitamaszom. Peobalom felretenni ezt a dolgot de ugy erzem nem tudom valamiert mert csak feszulten vagyok mindenkivel, ezert nem is tudom erezni ha erezni kene valamit
2021. nov. 17. 13:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Fiuval voltam mar, sose tudtam elmenni, aztan meg folyamatosan az jart az agyamba hogy biztos azert mert nem vonzodom hozza ezert feszult is voltam.
2021. nov. 17. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!