Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szent és sérthetetlen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szent és sérthetetlen a külön kassza?

Figyelt kérdés

Ha nem élnek együtt még a felek megértem. De ha már együtt élnek és külön kasszán vannak, akkor is az marad mert KÜLÖN kassza.

Én úgy gondolom hogy még ennek ellenére is a másik félre is tartozik hisz egy közösséget " vállaltunk" és egymáshoz tartozunk..

Még akkor is ha a kötelező dolgok ki vannak fizetve rendesen ..

2021. nov. 16. 08:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
6-ost nem azért pontoztam le, mert más a véleménye, hanem mert a seggéből kihúzott 3 indokot, minden mást elutasított, és akkor ő egyetemleges igazságot jelentett ki. Az ilyet akkor is le szoktam pontozni, ha egyezik a véleménye az enyémmel.
2021. nov. 16. 10:27
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
#11: nem tisztem védeni a 6-ost (azt se tudom kicsoda, nem is érdekel), de nem tudom, elolvastad-e egyáltalán. Ha igen, akkor más gond lehet, mert egyrészt most újraolvasva sem értem, hogy miért jelentett volna ki egyetemes igazságot (leírta a véleményét, hogy szerinte milyen eseteken kívül nincs értelme), plusz leírta, hogy nála hogy működik. Másrészt, ez a "seggéből kihúzott 3 indokot" beszólás inkább téged minősít, részben a stílusa miatt, részben mert 3 teljesen valid indokot írt le. Az más kérdés, hogy lehetnek e 3 mellett további indokok is, de ettől még a te véleményed elég sarkosra sikeredett. És most eufemizáltam. :)
2021. nov. 16. 10:43
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
#12: hagyd, megjöttek a különkassza-hívők és lepontoznak minden eltérő véleményt. Ez már kb olyan, mint a szőrösfarkúak :D
2021. nov. 16. 10:47
 14/22 anonim ***** válasza:
32%

"Az más kérdés, hogy lehetnek e 3 mellett további indokok is"

Csakhogy ő kijelentette, hogy több indoknak nincs értelme.

Ha te nem érzed a lenézést a válaszából, nagyon könnyű lehet téged megvezetni.

2021. nov. 16. 10:48
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
#14: vagy te vagy kissé paranoiás, és ott is belelátsz dolgokat, ahol nem érdemes. Szerintem kissé nézz magadba, ha te egy ilyen egyszerű szövegből is lenézést érzékelsz, lehet hogy neked vannak önértékelési gondjaid, vagy kisebbségi érzésed. És lehet, hogy nem azzal van baj, aki nem érez lenézést ott, ahol valószínűleg nincs is...
2021. nov. 16. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

Megbeszélés kérdése.

Mi együtt élünk.Mindkettőnknek van külön számlája.Tehát technikailag felfoghatjuk külön kasszának.Gyakorlatilag meg nem nézzük ki mennyit költött.Akár rezsiről van szó,akár másról.

Egy kiegyensúlyozott középút működik e téren.

Nem csapunk egymás kezére,ha a másik pénzt kér.De nem is vagyunk mindennap a másik netbankjában,táskájában pénz után kutatva.

A vegeredményt tekintve:Tök mindegy,hogy az én fizetesemet költöttük el, és neki maradt meg a fizetés fele,vagy fordítva.Nem lényeg,mert a közös csónakot amiben ülünk mindketten hajtjuk,ahogy tudjuk.

Példának okáért.A nyaralásra szánt megtakaritás forrása nem számít,hogy az ő számláján van.Ugyanúgy én is hozzajárultam ahhoz a megtakarításhoz,pld azzal,hogy a rezsiket egész évben én fizettem,új fűnyírót,sűtőt vasároltam,amit mindketten használunk.

Megbeszélés kérdése.Azonban mi ketten úgy vagyunk ezzel,hogy mentálisan is erősíti a közösséget. Valójában az ősszetartozásunkat a feltétlen bizalmunkat ezzel is ki tudjuk fejezni egymás felé.

És ez jó érzés!

50F

2021. nov. 16. 11:26
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
15, na mégsem vagy olyan elveszett, nézd meg, milyen szépen forgatod a kardot, csepegteted a mérget... bravo.
2021. nov. 16. 11:41
 18/22 anonim ***** válasza:
43%
Semmi lenézést nem találok a #6-ban. Mindössze azt mondta, hogy szerinte más esetben nincs értelme.
2021. nov. 16. 12:07
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem látom a "szerintem" szót a válaszában.
2021. nov. 16. 12:09
 20/22 anonim ***** válasza:
#15: látom, magara ismertél :D
2021. nov. 16. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!