Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha csak az egyik fél, jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak az egyik fél, jár fel, a másikhoz és nem hivja át magához sose akkor az ember jogosan várja el, hogy ő is járuljon hozzá dolgokhoz?

Figyelt kérdés

Mik a jelek arra, hogy az embert csak ki akarják használni?

Vagy hogy egy érdek ember tapadt az emberre?

A közegét távol tartja, tőlem, és mindenkit, és nem akarja hogy az ő élete része legyek, az ő akar benne lenni az én életemben. És csak nálam logni,de én ő nála nem. És jött azzal hogy elő legezzek meg neki egy hideg talát, majd kifizeti címszóval, amikor ő is meg tudná venni ha akarja.

2021. nov. 15. 18:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
9. Milyen köreid vannak neked kérdező ? Netán ennyire jó anyagihelyzetű vagy? Mert akkor én is hülyének nézlek . XD
2021. nov. 16. 09:36
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gazdag, de szerintem senkinek se esik jól, ha valaki hülyének nézi mindent ki magyaráz, és azzal jön hogy előlegezze meg a másik neki a kaját, majd kifizeti, amikor meg tudná venni azt magának is.

Amúgy az anyjával él.

2021. nov. 16. 09:58
 13/20 anonim ***** válasza:
És mennyi idősek vagytok kérdező ?
2021. nov. 16. 10:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok ő pedig 39éves
2021. nov. 16. 11:07
 15/20 anonim ***** válasza:
ez elég szomorú. Ha már most ilyen anyagi gondjai vannak , hogy nem tud enni mert nincs pénze akkor a későbbiekben mi lesz..
2021. nov. 16. 11:22
 16/20 A kérdező kommentje:

Tud van rá neki hiszen az anyjával lakik, csak a pénzt ő magára költi vagy ha nem magára akkor nem tudom mire.

De rám nem költ semmit se, hanem csak azt akarja hogy én segítsek neki.

2021. nov. 16. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
kérdező akkor tudod mi a teendő, el kell váljanak az útjaitok mert egy lehúzós ingyenélő ez a pasas.
2021. nov. 16. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

No de miért emelted ki kérdező, november óta nem sikerült kidobni?

Soha semmilyen kapcsolatban nem normális az ilyen. ha csak az egyik félél lehet valami okból kifolyólag lenni, akkor a másik értelemszerűen kompenzál valahogy, de az, hogy eleve kizár az életéből nem normális, hogy ezek mellé meg még rendelést is lead, egyszerűen nevetséges és szánalmas egyben.

Remélem már csak esetleg további véleményekre vagy kíváncsi, bár a lényeget már leírták előttem többen és már egy éltre leépítetted ezt az isten barmát, puncsoljon anyukának hidegtálért.

2022. jan. 21. 10:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem csak ki AKAR, hanem ki is használ.
2022. jan. 22. 01:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra és más véleményekre voltam kíváncsi, hogy esetleg mások is találkoztak-e már ilyen emberrel vagy csak nekem volt ehhez szerencsém.
2022. jan. 26. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!