Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatok ilyenné szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatok ilyenné szoktak alakulni?

Figyelt kérdés
Lassan már 3 éve együtt vagyok a párommal, és azt veszem észre,hogy nem mindig kívánom,megszoktam már,barátként tekintek rá.Szeretem,jó vele lenni, de valahogy úgy kevés kezd lenni. Megvan az intimitás,csak valahogy ilyenné alakult. Másoknál is ez szokott lenni?

2021. nov. 9. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem mindig kívánjuk egymást, az nálunk is van, de a megszokás a kanyarban sincs. 7 éve vagyunk együtt, már házasok vagyunk, de ugyanúgy gyomron vág az érzés, hogy mennyire szerelmes vagyok, amikor egymás szemébe nézünk.

Vagy megérzem az illatát, ugyanúgy kellemesen megborzongok mint amikor először éreztem.

De a férjem is ugyanígy van velem.

2021. nov. 9. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem nincs ilyen.
2021. nov. 9. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
lehetetlen,de igen igenis létezik.alakulhat kapcsolat ilyenné
2021. nov. 9. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerencsétek van, hogy ez 3 évig is eltartott: 2 szokott lenni.
2021. nov. 9. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaja sajnos, nekem most, az 5.évben jött ez az érzés. Remélem találunk megoldást
2021. nov. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!