Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az exem legjobb barátnőjébe , aki történetesen a lakótársa is egyben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Egy nem mindennapi történettel jönnék elő , konkrétan könyvbe illő az egész sztori.

Pár hónapja szakítottam a az exemmel több év után. Szakítás utáni első naptól kezdve beszélgetek a legjobb barátnőjével , de ezek nem csak sima ismerkedő beszélgetések , ő is elmondta hogy sokszor féltékeny volt az exemre.(szakítás utáni második héten már le is feküdtünk egymással és azóta is sokszor találkozunk , sima beszélgetésekre , vagy ottalvásokra)

Tehát ez egy beteljesületlen szerelem , ami most beteljesülhetne , azonban a két fél együtt él , egy háztartásban , így én nem mehetek át oda nyilván , viszont a lány se tud hozzám , mert akkor kiderülne hogy van köztünk ez a dolog , és az ki tudja mit hozna a barátságukra. 100% biztos vagyok hogy ő is akarja ezt másképpen nem tette volna ezt a legjobb barátnője háta mögött. Azt is elmondta hogy kellene még idő hisz csak pár hónapja szakítottunk , és szerinte ez kicsinálná az exem , de elengedni sem akarja ezt , mert szerinte is mindenben klappolunk.

Én jelenleg itt vagyok , várok a lányra , és megtennék bármit hogy ez működjön , de ez nem rajtam múlik jelenleg , és ez a helyzet lelkileg és mentálisan is kezd kicsinálni.

Az az út biztos nem járható hogy hagyjuk egymást békén, úgyhogy ezt ne is javasoljátok , ezért a kapcsolatért bármit megtennék de tényleg , és eddig is minden szarságot megtettem. De nem lehet nyilván az sem hogy örökké szenvedünk az exem miatt.

Szerintetek mennyi idő kellhet egy ilyen esetben, mennyi lehet az az idő az exemnek , amitől már nem számít egy pofán verésnek az , hogy a legjobb barátnőjére hajtok rá (akivel együtt él). Hogy kellene ezt a legnormálisabban lekommunikálni az exem felé , meg kinek kellene mondania , nekem vagy a barátnőjének? Szerintetek hogy lehet ezt úgy intézni hogy tutira révbe érjen ez a dolog ?

#szerelem #ex #szerelmi háromszög #gyógyulási idő #exem legjobb barátja #szakítási idő
2021. nov. 8. 16:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%
én biztos elküldenélek titeket a p*csába, akárhány hét után próbálnátok ezzel előrukkolni
2021. nov. 9. 10:41
 22/33 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz 21. De miért ? Ha nem érzel semmit az exed iránt akkor miért zavar ? Inkább megfosztanál 2 embert a boldogságtől , csakhogy neked egy kicsit jobb legyen? Ez szintén nem kicsit önző dolog ? Az érzésein hogy tud az ember változtatni? Továbbra sem értem hogy azért basszuk el az életünk mert "ezt nem illik" ?
2021. nov. 9. 11:10
 23/33 anonim ***** válasza:
77%
Az érzések azok érzések. Ezért írja mindenki, hogy dedó szinten vagytok, mert az agyilag érettek tudják, hogy az érzéseidet te uralod, nem fordítva.
2021. nov. 9. 17:25
 24/33 anonim ***** válasza:
81%
Hát tekintettel arra, hogy már 2 hét után a “legjobb baratnőjével” hemperegtetek ennek a “baratsagnak” igyis úgyis mindenhogy is vége lesz, tok mindegy mikor álltok elé. Te meg nem tudom minek ragaszkodsz az exedhez, ha ennyire sz*rba se nézed az érzéseit. Ha meg a szeretett lány ennyire fél elveszíteni a barátnőjét hamarabb kellett volna gondolkodni. Én sosem tudtam egyik barátnőm párjára se úgy nézni, hogy ilyen helyzetbe találjam magam. Akármit csinált is az exed, ti sem vagytok erkölcsileg fedhetetlenek. Fordított helyzetben mit szólnál ha ő lenne együtt a te legjobb barátoddal és már két hét után hogy szakítottatok lefeküdtek volna?
2021. nov. 10. 02:06
 25/33 anonim ***** válasza:
60%
OOo most biztos azt mondja majd, hogy őt aztán nem zavarná, azt akarja, hogy boldogok legyenek.... 😀😀 Persze a valóságban mindenki tudja, hogy mindenféle ribinek el lenne hordva a csaj
2021. nov. 10. 07:45
 26/33 A kérdező kommentje:

Hát az exemet már kaptam rajta azon hogy mással flörtölt telefonon még pár éve. Szakítás után kb 3 héttel le is feküdtek (ezt személyesen mondta), szóval ki tudja hogy mi volt míg együtt voltunk. Plusz első 2-3 hétben meg azóta is randizott vagy 10 csávóval amit szintén ő mondott , de nem tartom ettől riban cnak , én örülök hogy halad az útján. De ő már nem az én problémám és nem is érdekel már. A legjobb haveromnak mondtam is a hetekben , hogyha meghúzná az exem azt megköszönném. Én annak örülnék ha lenne valakije mert akkor nem kellene tovább halogatni ezt a dolgot. Nyilván nem én ragaszkodom az exemhez , hanem a barátnője , így sajnos nekem is számításba kell vennem hogy mivan.

Én nem haragszom ezen a sok kioktató kommenten , sőt. Tudom hogy ez morálisan megkérdőjelezhető szitu , és azért is tettem ki ide a kérdést , hogy lássam , külső szemlélőknek mi erről a véleménye.

Igen valószínű ha ezt elmondaná a legjobb barátnője hogy szakítás után két héttel együtt voltunk, akkor ott lehet lenne baj , habár barátok már 18 éve , szóval egyáltalán nem biztos hogy ez közéjük állna , pláne ha az exem már túl van rajtam teljesen. Legalábbis ebben reménykedem. És a kommentek nagy része meg arról szól hogy ezen az idő sem segítene. Akkor nem tudom lehet én vagyok csak nagyon elfogadó , engem nem azért nem érdekelne a fordított eset , mert én azt szeretném hogy az exem boldog legyen, hanem azért , mert semmi közöm hozzá , és egyáltalán nem az én gondom hogy mit csinál az életével.

De ne kíméljetek mondjátok még amit gondoltok , tényleg érdekel !

2021. nov. 10. 08:26
 27/33 A kérdező kommentje:

Történt még pár hete , amikor együtt buliztunk (2 lány , én , és a legjobb barátom) , és hát akkor kicsit ráhajtottam a csajra (alányúltam ölelkezés közben) amit nyilván hagyott , ezt pedig az exem észrevette. Kiviharzott és miután visszajött a barátnőjének nem mondott semmit , hanem nekem kezdte mondani hogy szemét vagyok. Aztán ebből nagy vita lett. A lényeg hogy az este után mondtam az exemnek hogy beszéljünk hogy ez mi volt. És mondtam neki ha ő nem tudja elfogadni azt hogy és most már más lányra is kacsintgatok, aki akár a barátnője is lehet, akkor mondja meg őszintén és akkor kivonom magam a társaságból. Aztán mondta hogy nem kell , mert tudja hogy semmi közünk nincs egymáshoz , csak nem érti hogy lehet hogy pont az ő barátnőjét találtam be elsőre. Persze ő ezt a sok infót nem tudja.

Szóval nem tudom , ebből azt feltételezem hogy akár meg is tudna békélni , vagy esetleg van amit nem látok ?

2021. nov. 10. 08:34
 28/33 A kérdező kommentje:
A történet sajnos szomorúan zárult. Elomondtam az exemnek , ezután ő választás elé tette a barátnőjét , ő pedig nem engem választott. A történet tanulsága: ha mindenképpen végig akartok vinni egy ilyet , akkor legyetek türelemmel, és akármennyire is rossz , legalább fél-1 év teljen el.
2021. nov. 30. 11:39
 29/33 A kérdező kommentje:

update 2.

A lány végül úgy döntött mégse akarja veszni hagyni a dolgot. Emiatt hazaköltözött és megszakadt a két lány közötti kapcsolat. Én a barátnőjével azóta sokat találkozok , talán mégis szerencsém lett !

2021. dec. 21. 14:46
 30/33 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mert az exed nem akart egy ilyen erkölcstelen 0 embert a barátjának hiába próbálták meg újra, így hogy ne járjon olyan szarul most visszament hozzad.
2021. dec. 21. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!