Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az exem legjobb barátnőjébe , aki történetesen a lakótársa is egyben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Egy nem mindennapi történettel jönnék elő , konkrétan könyvbe illő az egész sztori.

Pár hónapja szakítottam a az exemmel több év után. Szakítás utáni első naptól kezdve beszélgetek a legjobb barátnőjével , de ezek nem csak sima ismerkedő beszélgetések , ő is elmondta hogy sokszor féltékeny volt az exemre.(szakítás utáni második héten már le is feküdtünk egymással és azóta is sokszor találkozunk , sima beszélgetésekre , vagy ottalvásokra)

Tehát ez egy beteljesületlen szerelem , ami most beteljesülhetne , azonban a két fél együtt él , egy háztartásban , így én nem mehetek át oda nyilván , viszont a lány se tud hozzám , mert akkor kiderülne hogy van köztünk ez a dolog , és az ki tudja mit hozna a barátságukra. 100% biztos vagyok hogy ő is akarja ezt másképpen nem tette volna ezt a legjobb barátnője háta mögött. Azt is elmondta hogy kellene még idő hisz csak pár hónapja szakítottunk , és szerinte ez kicsinálná az exem , de elengedni sem akarja ezt , mert szerinte is mindenben klappolunk.

Én jelenleg itt vagyok , várok a lányra , és megtennék bármit hogy ez működjön , de ez nem rajtam múlik jelenleg , és ez a helyzet lelkileg és mentálisan is kezd kicsinálni.

Az az út biztos nem járható hogy hagyjuk egymást békén, úgyhogy ezt ne is javasoljátok , ezért a kapcsolatért bármit megtennék de tényleg , és eddig is minden szarságot megtettem. De nem lehet nyilván az sem hogy örökké szenvedünk az exem miatt.

Szerintetek mennyi idő kellhet egy ilyen esetben, mennyi lehet az az idő az exemnek , amitől már nem számít egy pofán verésnek az , hogy a legjobb barátnőjére hajtok rá (akivel együtt él). Hogy kellene ezt a legnormálisabban lekommunikálni az exem felé , meg kinek kellene mondania , nekem vagy a barátnőjének? Szerintetek hogy lehet ezt úgy intézni hogy tutira révbe érjen ez a dolog ?

#szerelem #ex #szerelmi háromszög #gyógyulási idő #exem legjobb barátja #szakítási idő
2021. nov. 8. 16:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%

Egy legjobb barátnő ilyet sosem tenne. A legjobb barátnőd olyan, mintha a testvéred lenne, és meg sem fordulna a fejében ilyesmi.

Óvodás szinten vagytok még. Szerintem álljatok a csaj elé, jobban jár, ha most kivág mindkettőtöket az életéből.

2021. nov. 8. 19:51
 12/33 anonim ***** válasza:
80%
A kérdés a tipikus iskolapéldája annak , hogy a nők miért barátkoznak inkább férfiakkal.
2021. nov. 8. 20:03
 13/33 A kérdező kommentje:

Hát kaptunk itt mi hideget meleget. Plusz info:

Az exemet kaptam már rajta hogy mással flörtölt , és hazudott rólunk a srácnak , hátha összejön a dolog. Ezen kívül a kapcsolatban rengetegszer hazudott és bukott is le mindig. Tehát nem egy szentfazék. Még mielőtt összejöttünk volna , én és a barátnője már ugyanígy kavartunk már fél éve. És amikor komoylra fordult a dolog akkor a barátnője vetett véget a dolognak , arra hivatkozva , hogy bejövök az exemnek és ezt nem akarja tenni vele. Tehát egyszer már meghiúsult az exem miatt. Most hogy eltelt sok év és mindketten szinglik lettünk, ez az egész dolog felszínre tört , ezért írtam hogy ez egy beteljesületlen szerelem , de bizton van jövője. Az ember az érzésein nem tud változtatni , ezért lennénk rossz emberek?

2021. nov. 9. 08:18
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Az exed miatt hiúsult meg vele?? Ő a hibás, amiért összejöttél vele?😄 Szánalom. Mit akarsz most? Azt magyarázod, hogy mindig is gyökér volt, és hogy ő az oka annak, amiért nem vagy a csajjal (vagyis vagy, csak sunnyogtok), akivel eredetileg is lenni akartál? Mi vagy te, hajasbaba, amit a lányok osztanak be: mikor ki játszik vele...?

Mi ez a felelősséghárítás, more?

Értjük, hogy ártatlanok vagytok, és áldozatnak is érzitek magatokat, de ezek után tényleg nem értem, minek erőltetitek, hogy jóban legyetek vele.

2021. nov. 9. 08:24
 15/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ezt mondtam. Azt próbáltam meg leírni , hogy a barátnője már egyszer lemondott erről érte , és akkor most mondjon le ismét ? De ha az exemnek már más embere lenne , akkor is ilyen gáz lenne ? Szóval tegyük tönkre magunkat lelkileg azért mert "hát ezt azért nem illik" ?
2021. nov. 9. 08:35
 16/33 anonim ***** válasza:
49%

Nem. Jöjjetek össze, vele meg nincs összenőve egyikőtök sem. Akarna veletek spancizni akkor is, ha tudná, hogy szexelgettek, meg rá való tekintettel(???) már az exeddel való kapcsolat előtt is kavartatok?

Most bocs, de ez elég romatempó, de minimum brazil szappanopera...

2021. nov. 9. 09:11
 17/33 anonim ***** válasza:
65%
ha ennyire oda voltál érte, akkor minek jöttél össze az exeddel? ja hogy kellett a frisspunci? inkább derüljön ki, és koptasson le mindkettőtöket az exed, mert szánalmasak vagytok. minek az ellenség, ha az embernek ilyen barátai vannak?
2021. nov. 9. 09:42
 18/33 A kérdező kommentje:
hát akkor még fiatalok voltunk ,és annyira akkor nem voltam oda érte , inkább csak elgondolkodtunk hogy mi lenne ha de nem lett belőle semmi, és utólag nem bántam meg hogy együtt voltam vele sok évig meg végig nagyon jó volt minden , és valószínű együtt is maradtunk volna , de az utolsó évben elromlott az egész. Ezidő alatt a barátnőjével nem beszélgettünk soha , és amúgy nem is bírtuk egymást. Most eltelt sok év és ugyanott tartunk mint x évvel ezelőtt. Ezért gondoljuk most jelen pillanatban hogy egy darab esélyt talán érdemelnénk.
2021. nov. 9. 09:47
 19/33 anonim ***** válasza:
65%
akkor meg, mi a kérdés? ha a kavaráshoz, hazudozáshoz elég nagyok voltatok, akkor a felvállaláshoz is legyetek azok
2021. nov. 9. 09:56
 20/33 A kérdező kommentje:
az a kérdés hogy vajon mennyi idő kellhet ahhoz , hogy az exem ez el tudja fogadni , persze sose lenne olyan mintha a barátnője egy tök random sráccal jönne össze, de vajon mennyi idő lehet az , amikortól már nem lenne furcsa a szituáció. Hozzáteszem ezzel a csapattal rendszeresen járunk össze. Heti szinten többször , és én azt látom az exemen hogy gyógyulgat ki a dologból. Illetve ha eljutunk oda hogy elmondjuk , akkor hogy kellene ezt közölni ?
2021. nov. 9. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!