Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megoldásokat illetve kiutat láttok a jelenlegi helyzetből? Én szakítani nem szeretnék, de mivel ő sem mondja, így gondolom ő sem.
Sziasztok,
Van egy párkapcsolatom már lassan két éve, viszont egy hónapja nagyon összevesztünk, ami főként az én hibám/kiakadásom miatt volt. Majdnem szakítottunk. Viszont azóta semmilyen módon nem nyit felém, nem oszt meg semmit, nem kérdez szinte semmit.ha én kérdezek, akkor amilyen szűk szavúan csak lehet válaszol.Felhúzott egy nagy falat közénk. A veszekedés után megbeszéltük, ha úgy érzi, akkor beszèljünk hogy véget szeretne vetni az egésznek. Igyekszem türelmes lenni, kert ő ilyen nagyon magába forduló típus.Viszont semmit se mond nekem. Nem tudom, hogy hogyan tudnék nyitni felé. Együtt élünk, de mégis mint két idegen. 28 éves nő vagyok
"utána már szó szót követett és minden is feljött"
na ez nem kéne. ami nem jó, azt akkor kell kibeszélni, amikor történik. aztán többet nem felhozni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!