Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnak a ffiak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak a ffiak olyan érzéketlenek lenni, hogy csak szex, meg lazán csalni bárkit, stb?

Figyelt kérdés

Néha olyan embertelennek tűnik hogy szexkapcsolatban is felmennek akár egy p.rstihoz aztan go.

Ugyanezt sima nőkkel is.

Párkapcsolatban pedig ha szerelmesek is a köd hamar elszáll es lépnek is.

2021. nov. 8. 09:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

50 elso bekezdesre reagalva.

Pont arrol irtam hogy önmagaban a p.nci már kevés nekik. Tobb kell. Hogy egy nő mit tud.

Erre neki állsz arrol ertekezni hogy nem ösztönlények.

Tobbi bekezdest kesobb olvasom. Sokminden zajkik itt

2021. nov. 9. 13:38
 52/63 anonim ***** válasza:

"Es a nagyon jó pasik akik válogathatnak, nem faék egyszerű nőkre vágynak. Ahogy fentebb kifejtettem.

Es csak egy apro, akár teljesen véletlenszerű pöccintes is elég egy idő mulva ahhoz, hogy az a vadász felébredjen benne újra."

Erre írtam az ösztönlény dolgot. Nem feltétlen adja fel a jó kapcsolatát hogy újra vadászgasson mint legénykorában.

"

2021. nov. 9. 13:41
 53/63 A kérdező kommentje:

Nem kizárolag utolso.

Vadászosztonrol irtam amikor feléled a ferfi. Nem sima kémiárol.

Pl megjelenik egy nő. Legyen az pl.munkahely. A ffi ránéz. (Automatikus). Összeakad a tekintet egy pillanatra. A nő elfordul es elmegy.(kvázi lesz.rja...)

A pasi utánanéz (automatikus)es megszületik a kérdőjel a fejében

2021. nov. 9. 14:00
 54/63 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondoltam apro "pöccintes" alatt.
2021. nov. 9. 14:03
 55/63 anonim ***** válasza:
És szerinted egy klassz házasságot felad egy apró pöccintés miatt? Csodálnám.
2021. nov. 9. 14:38
 56/63 A kérdező kommentje:

A 27, 30 as komment alapján rezeg a léc.

Mindenki magábol indul ki, csak másra(ráadásul jelen esetben ismeretlenre) vetíti ki.

És ez magával vonja azt is, ami dönti a párom egész elméletét.

Attól, ha vki lekezel egy nőt, még nem jelenti azt feltétlenül, hogy mindenki lekezeli es a nőnek kellene változnia. Max megválogatni, kivel foglalkozik.

Egy szexbabábol úgy lesz nő, hogy nőként bánnak vele.

És ehhez a férfinek kell változni, és férfinek lenni. Nem csak egy..nak a kapcsolatban.

Aki a nőt leminősíti, az egyúttal saját magát is leminősíti, es az egész kapcsolatot.

NEM én minősítem le őt es a kapcsolatot, vagy magamat. Nem nekem kell itt változni. Meg térdepelni. Annak aki lekezel azert hogy ne kezeljen le? Ez aztán az érdem...

2021. nov. 9. 17:00
 57/63 anonim ***** válasza:

Mert nem kéne hagynod hogy lekezeljen

Szólsz nem változtat viszlát

2021. nov. 9. 18:50
 58/63 A kérdező kommentje:

7 pontosan.

Es ezeket is visszadobja, hogy nekem kell változtatni.

Miert nekem? Annak, aki tiszta lap?

2021. nov. 9. 18:54
 59/63 anonim ***** válasza:
91%
Jezusom! Mar megint te! Egy mondatot nem tudsz megfogalmazni , milyen cegvezeto allna veled szoba?!
2021. nov. 9. 18:56
 60/63 anonim ***** válasza:
Minek vagy akkor vele??
2021. nov. 9. 19:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!