Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből honnan tudod, látod hogy valoban szeret a párod, bízhatsz benne?
Én a mostani páromtol semmiből.2 éve járunk, se ölelés puszi se virág, nem is segít semmiben, odakoltozhetnék ugyan hozzá, de dirigál, és nem merek.
Családnak bemutatott.
Semmilyen komoly szándékát vagy azt hogy szeretne, úgy érzem, nem fejezi ki. Es elvárja hogy en ezt magamtol tudjam
(Ez mellett teloja kódolva, napkozben nekem nem ír, lesz.r stb)
És nem érti miert vagyok bizonytalan és már zavarja hogy az vagyok.
Más mikbol látja érzi tudja azt hogy valóban szereti a párja? Moből kéne nekem ezt tudni látni?
Állandoan az az érzésem van mellette (mert szokott is ezzel zsarolni), hogy szakít lelép elhagy, csak idő kérdése. Csupán azért mert lefárasztom azzal hogy ez miatt bajom van
Ha jelzem neki, hogy valami jól esne tőle, vagy kérem tőle, hogy figyeljen rám, akkor azt megteszi, odafigyel, igyekszik. Ebből látom, hogy fontos neki, mit érzek. Én ezt sokszorosan meghálálom.
Persze vannak nekünk is gondjaink, vitáink. Viszont ő nem lök el, megbeszéljük és onnantól próbál ő is a kedvemben járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!