Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatból folytatás?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek nagyon nehéz természete van. Semmi nem jó neki, hálátlan, haragos és parancsolgat egyfolytában. Nagyon szenvedek miatta, mindenben srgítek neki, amiben tudok, de csak kritizál mindenben. Nem bántásból írom, de ez már szerintem nagyon súlyos pszichés betegség nála.

Viszont, ha belegondolok, hogy elhagyom emiatt, akkor rámjön a sírás, hogy cserbenhagyom. Nagyon sajnálom szegényt, mert hihetetlenül szenved a saját viselkedésének a börtönében. Úgy érzem hogy kapaszkodik belém, én vagyok számára a stabil pont. Sokszor bocsánatot is kér és belátja, hogy rosszat tett, de van, hogy 5 perccel később újból letámad. Egyik nap az van bennem, hogy mostmár kiszállok, nem bírom tovább, aztán következő nap meggyőzöm magam, hogy hátha lesz jobb.

Volt valaki hasonló cipőben? Mi lett veletek?

2021. nov. 8. 01:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanilyen volt az exem. Én akkor vetettem véget a dolognak amikor már nem tudtam higgadt emberként ránézni , ami valahol nagyon szomorú. Onnantól már cseppet sem érdekelt a baja csak a sajátom , addig viszont végtelen esélyt adtam neki. Az hogy ezt ide kiírtad , az mutatja hogy tényleg nem állsz készen hogy otthagyd. Ne hagyd most ott bánni fogod, akkor hagy ott ha már úgy érzed nem adhatsz többet magadból , és hidd el akkor nyugodtan tudsz majd továbblépni.
2021. nov. 8. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

A te természeted milyen? Másban szálkát, magadban a gerendát sem?

Már csak azért kérdezem, mert nekem is volt ilyen párkapcsolatom, ahol a fiú állította ugyanezeket, holott nagy 0 volt. Mindent ő old meg, mindenben segít, persze, a lány meg utána újra ugyanazt megcsinálta, mert a fiúnak nem sikerült, évek után sem. Igen, ez lehet átmegy kritizálásba az idők során. Biztos, hogy nincs egy pici igaza a barátnődnek, amit te nem is veszel észre? Biztos, hogy te olyan jól bántál vele a kapcsolatban? Nem lehet, hogy az az oka az egésznek, hogy boldogtalan lett a lány melletted? Gondolok itt arra, hogy míg te veregeted a vállad, közben a barátnőd old meg helyetted mindent, megspékelve azzal, hogy még te is dobtál rá egy kupac szart, köszönet, hála, tisztelet nincs, mert végülis te oldottad meg. A barátnő megkeseredik ezáltal, pluszban ráteszünk még egy teljes elhanyagoltságot.

Mikor vitted el utoljára valahova, amit szeret? Mikor kedveskedtél neki bármivel? Ugyanannyi figyelmet szántál rá is, mint a barátokra vagy a családodra? Nem lehet, hogy ezek fényében te tetted megkeseredetté?

Minden érmének két oldala van, te leírtad mennyire szörnyű a csaj, fikázzák is sorban. Közben meg pl aki az érme túloldalán van egyáltalán nem ezt tapasztalja, csak ez van vetítve a külvilágnak és a fiú is egy mese világban él, teljes képzavarban, mert elhiszi, hogy ő mindenben toppon van, közben meg semmi sem úgy van.

2021. nov. 9. 04:49
 13/17 A kérdező kommentje:

12: nem ez a helyzet. Itt tényleg a lány viselkedésével vannak gondok.

11. Mársokszor eljutok arra a pontra, hogy szakítás után jobb lenne mindkettőnknek.

2021. nov. 9. 08:00
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Vele is jót tennél,ha hagynád a fenébe.

Néha ennyi is elég,hogy az ember magába nézzen és rájöjjön,hogy mennyire mérgező.Talán neki is megadná a kezdő lökést.

Neked meg csak annyit tudok mondani,hogy ha lezárod,kb "5 percig" fogod rosszul érezni magad.

Jó,talán kicsit tovább..

Ilyenkor sokkal nehezebb feldolgozni azt,hogy miért nem léptél előbb.

2021. dec. 14. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

Tipikus személyiségzavaros mérgező szörnyeteg. Nem, nem gyógyítható. Idővel viszont romlik.

Borzalmas élet vár rád mellette.

Nem mondhatod, hogy nem szólt senki.

2021. dec. 14. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

"Nagyon szenvedek miatta"

Ez a kulcsmondatod!

Ezt akarod folytatni?

2021. dec. 15. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

“Nagyon szenvedek miatta,”

Mit sajnálaz rajta? Akarnok, birtokló, hisztériás.

Hagyd ott a francba. És egy pillanatig se sajnáld.

Nincs pótolhatatlan nő.

Ilyen szörnyetegnél jobbat érdemelsz.

2021. dec. 15. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!