Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a bűnös az alábbi helyzetben, mit lehet tenni a megoldására?
Figyelt kérdés
Párom néha felhúzza magát ha valami nem sikerül neki és olyankor kiabál. Ez alapból idegesítő mert apróságokon is tud dühöngeni ami am nem zavaró.
De ez még nem is lenne olyan nagy baj viszont amikor konkrétan nekem mondja a szidalmait (nem engem szid) akkor már zavar. Volt már rá példa, hogy tőlem várta a megoldást kb azonnal és akkor engem szidott, hogy miért nem segítek neki.
Később szerinte nem is volt semmi említésre méltó, és nem nekem szánta amiket mondott. Ne vegyem magamra. De elég idegesítő.
Én azzal tudom ezt azonosítani amikor a dühös férj hazamegy a kocsmából, jól megveri a feleségét majd másnap közli h elnézést kér nem neki szánta de felidegesítették napközben.
2021. nov. 7. 18:38
11/12 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mint amikor egy 3 évesnek egy feladat megoldása meghaladja a képességeit, és nekiáll visítani miatta. Lehet ezen változtatni, de csak akkor, ha ő is elismeri, hogy le van maradva a korához képest, és akar is felzárkózni.
12/12 A kérdező kommentje:
:(
2021. nov. 12. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!