Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiakat is rá lehet venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat is rá lehet venni egy párkapcsolatban arra, hogy tegyék meg szexben azt, ami nem tetszik nekik, a nő kedvéért?

Figyelt kérdés

A nők esetében sokszor így van. Például a pasi análozni akar, a nő nem, de belemegy, mert örömet akar okozni a pasinak. A pasi azt akarja, hogy nyalják ki a fenekét, amit a nő szintén nem akar, de a párja miatt belemegy. Tehát a nők sokszor az alárendelt szerepében vannak.

Vajon egy férfiak többsége is ilyen? Pl. ha nőnek az lenne a vágya, hogy megdugja felcsatolhatóssal, akkor belemenne? Stb.

2021. nov. 7. 09:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%

Alapvetően az az elvem hogy a szexben csak olyan dolgot szabad csinálni amit mindkét fél önként csinál és mindkét fél örömére szolgál.

Ennek ellenére nekem is volt már olyan amire rávett a barátnőm, amire egyébként bármikor rávágtam volna h kizárt dolog, tabu, de ott valahogy rá tudott venni, vagy addig rágta a fülemet amíg belementem. És végül nem bántam meg, SŐT... mint ahogy sok más emberrel is megtörtént... az lett az egyik legélvezetesebb estém, meg az egyik kedvenc dolgom utána is...

De ez egy nagyon árnyalt dolog, nem egyszerű. Például honnan tudhatná valaki hogy valamit nem szeret, amíg nem próbálta ki? Mi van ha csak azért nem akarja, mert társadalmi berögződés miatt tabu, de amúgy meg semleges számára?

És az hogy ráveszel valakit egy dologra, bizony ennek is nagyon sok megközelítése van. Sokan persze rögtön az erőszakot látják benne, én úgy vélem ez inkább a saját lelki állapot kivetülése. Ezek az emberek, a múltban traumatizált, erőszakos cselekmény elszenvedői.

A barátnőm nem csak szexben vesz rá dolgokra. Rávesz pl. h kipróbáljak új kajákat (még olyanokat is amiknél először öklendeztem mikor megláttam) és ebből van amit nagyon megszeretek. (Persze van amitől továbbra is hányingerem támad.) És egy csomó más dologra is "rávesz". Pl. sportokra vagy különféle időtöltésre. És ebből van amit tökre megszeretek. Egyszóval sztem egy párkapcsolatban nagyon jó, ha ráveszik egymást dolgokra. Ez adhatja egy párkapcsolat mozgatórugóját. Hiszen ha valamire rávesz a párod és megkedveled azt a dolgot, az onnantól a ti közös időtöltésetek lesz, és ez szerintem egy fontos dolog a párkapcsolatban.

2021. nov. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!