Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy takarítónő mennyire vonzhatja a férfiakat párkapcsolat céljából?
Gondolom nem voltál még a Balatonon nyáron, és nem láttad a szezonmunkán az ott dolgozó szexi 18-20 éves takarítólányokat.
Ha lattad volna, akkor ezt a kérdést nem tetted volna fel.
A valaszom párkapcsolat szemszögéből is értékelhető.
Nyilván az elhízott, 45 éves Bözsikévek, aki 8 általánossal még mindig ott tart, hogy a WC-t takarítja, senki sem kezdene.
#5:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Olvasd el Rockarc hozzászólását, pont, mintha neked írta volna. Te egyébként szerintem TUDATOSAN csúsztatsz.
Én 40 múltam, érettségiztem, van rendes állásom hosszú évek óta. Mellette takarítani járok, magánlakásokba. Mielőtt jönnek itt a kommentek, TAKARÍTANI, nem egyéb...családokhoz, egyedülállókhoz, idősekhez. Mellette sportolok, szeretek olvasni, nyitott vagyok a világra. Nincs gondom a párkapcsolattal, senkit nem zavar, hogy takarítok.
De nyilván takarító és takarító között is van különbség.
Takarítónő vagy és nem akar veled dr.Agysebész vagy Mr. InformatikusMérnök kezdeni? Herr Szakmunkást, TescoÁrufeltöltőt, Takarítót nem preferálod?
A férfiak halmazának Takarító részhalmazát vonzhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!