Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyermek születése után tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermek születése után tönkre ment házassági kapcsolat.Merre tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 8 hónapos gyermekünk.Mióta megszültem,azóta kevés időnk van egymásra,1,5 havonta nyúl hozzám.Ha én kezdeményezek elutasít sokszor fáradtságra hívatkozva. Tudom egy csecsemő fárasztó,napvégére leszívja az embert,a férjem meg dolgozik estig.

Mostanában nagyon agresszív velem,hamar elpattan nála a cérna.Semmis dolgokon úgy felhúzza magát,hogy elhord mindennek és olyan szavakkal illet,hogy köpni,nyelni nem tudok. pl: dögöljek meg, rohadjak meg és stb. mindezt a baba előtt.

Maradt rajtam sok plussz kiló is a terhességből egyéb betegség miatt nehezen is indul meg a fogyás,de orvosi kezelés alatt állok..mindez még rátesz,hogy biztos nem tart már vonzónak. Hónapok óta diétázom és 2 kilót sikerült csak leadnom :(

Már nem tudom mit csináljak,hogy nőként kezeljen vagy van-e értelme. Adok magamra,gyerek mellett ápolt vagyok,figyelek a külsőmre (leszámítva,hogy nem sikerült még vissza fogyni :( ). Már sok,ahogy beszél,bánik velem. Nem hinném,hogy ezt érdemlem. Nem tudom mit tegyek. Már sokszor megbeszéltük,de ugyan ott tart a dolog.Újra meg újra megalázóan,lekezelően beszél velem.Ritkán társaságban is. :(

Ti,hogy tennétek vagy tettetek esetleg hasonló helyzetben?

33/N

2021. nov. 5. 14:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

"Mostanában nagyon agresszív velem,hamar elpattan nála a cérna.Semmis dolgokon úgy felhúzza magát,hogy elhord mindennek és olyan szavakkal illet,hogy köpni,nyelni nem tudok. pl: dögöljek meg, rohadjak meg"

Menekülj! Ne várd meg, amíg ütni is kezd.

2021. nov. 5. 14:23
 2/21 Noren1989 ***** válasza:
97%

Pár kérdés: terhesség alatt is így ment minden, mint most?

Milyen voltál a terhességed alatt?

Khm...tervezett volt a gyermek, ő is akarta (valóban, nem a kamu rábólintásra gondolok)?

2021. nov. 5. 14:24
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Miért gondoltátok jó ötletnek a gyereket? Előtte milyen volt a kapcsolat?
2021. nov. 5. 14:25
 4/21 A kérdező kommentje:

Ő már régóta szeretett volna babát. 4éve mondogatta,mire én is úgy éreztem,hogy legyen.

Viszont..ő leszokott a cigiről terhességem végén,hogy ne ártson a babának. Azt mondja azért ilyen,mert már nem dohányzik. Kb azóta ilyen velem.

2021. nov. 5. 14:27
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
A kérdésre válaszolj
2021. nov. 5. 14:28
 6/21 anonim ***** válasza:
57%

Ha erre fogja a "dögölj meg" szintű anyázást, akkor hazudik. Én múlt év augusztus óta nem dohányzok (soha többé bagó, pfejj) és eszembe nem jutna megalázni a barátnőmet, főleg nem ilyen kocsmatöltelék szintű anyázásba ágyazva. A cigi letétele stresszes, de nem ennyire.

Kb. a második ilyen "dögölj meg / rohadj meg" műsor után ki kellett volna dobnod a francba. Ez a férfi nem szeret. Se téged, se a gyereked.

2021. nov. 5. 14:34
 7/21 A kérdező kommentje:

Terhesség alatt minden oké volt.

Születés után már nem..ezt írtam.

Terhesség alatt olyan voltam,mint eddig,nem voltam a hormonok miatt hárpia,se síros,ha ez volt a kérdés. Szép terhesség volt és könnyű,hányás,émelygés stb mentes,a szülés is szerencsére könnyű volt.

A gyermek tervezett volt.

Újra leírom..előtte jó volt a kapcsolat. Viszont mióta nincs cigi és megszültem nem oké a kapcsolat.

2021. nov. 5. 14:34
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
Ja és ennek tuti ezer jele volt, csak ignoráltad. (#3-as kérdése elől kitértél) Ez van.
2021. nov. 5. 14:35
 9/21 Noren1989 ***** válasza:

#7esedre: szex volt rendszeresen?

A Fricinek nem változott valami a munkahelyén?

2021. nov. 5. 14:35
 10/21 anonim ***** válasza:
63%

75% és 69%

Szerintetek komolyan rendben van, ha az ember azt mondja a társának, a párjának, a gyereke anyjának, hogy dögöljön meg? Komolyan ez a helyes? Megindokolnátok, hogy ez miért pozitív?

#Kérdező

El ne hidd hogy ez a cigi miatt van, amiatt lehet hogy kicsit stresszes lenne és esetleg élesebben szólna mint kellene, de nem kívánná a halálod.

2021. nov. 5. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!