Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, milyen volt, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen volt, amikor első ízben szembesítettek a koroddal a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Konkrétabban azzal, hogy már túl öreg vagy.

Pl.: amikor a párod oda böffentette, hogy "Nem vagy már 16." Vagy amikor egy ruhát próbálva megjegyezte, hogy ebből már kiöregedtél. Vagy amikor észrevetted, hogy a nálad 10 évvel fiatalabbakat nézi.

2021. nov. 4. 05:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Mi a fenének beszélsz az exeddel? Egyszerűen irigy, hogy van valakid, ennyi az egész. Nem hiszem, hogy a jelenlegi barátnődnek tetszik, hogy még mindig kapcsolatban vagy vele, ez problémákhoz vezethet. Zárd ki az életedből és kész.
2021. nov. 4. 06:43
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Miert nokre reflektal a kerdes? Teged oregeztek le egy teljesen mas szituacioban, nem amikor oltoztel, nem ertem az osszefuggest. Vagyis sejtem, bocs. A kulcskerdesekben ott a valasz.
2021. nov. 4. 06:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok a korommal, elégedett vagyok a helyzetemmel a koromhoz képest, és szeretnék úgy élni, hogy ez mindig így is maradjon. Így aztán nem sértés szembesíteni azzal, hogy nem vagyok 16 éves. Voltam már, jó volt, de az már elmúlt, sok tapasztalatot összeszedtem azóta.

Szerintem az, hogy a barátnőd apja lehetnél, szintén egy tény. (Ha van köztetek min. 15-20 év.) Tudtad a saját korodat, tudtad az ő korát, amikor összejöttetek, úgy gondoltad ez így jó. Miért esik mégis rosszul?

2021. nov. 4. 06:57
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Szanalmas vagy, mondtak mar?
2021. nov. 4. 07:03
 15/21 anonim ***** válasza:

47 vagyok es kifejezetten orulok h vegre vannak rancaim es nem 30nak neznek.

Sot munkavalalsnal elony, mar nem fogsz szulni. Mivel csaladod van hosszu tavban gondolkosz.

2021. nov. 4. 07:09
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező sértett kisfiú, akit lealázott az exe, ezért idejött nőket sértegetni. Felmosórongy önbecsülésű kérdező a kérdező, bizony!
2021. nov. 4. 07:13
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
mi ez a baromsag mar megint?! szokasos ‘25 felett minden no oreg’ agymenes??! 31 vagyok, nem vagyok ‘tul oreg’ es nem is erzem magam annak, jol nezek ki es fiatalabbnak szoktak mondani, tehat nem fogja senki ereztetni, hogy ‘tul oreg’ vagyok, mert nem vagyok. amugyse ilyen taho a pasim, illetve mivel kozel velem egykoruakkal randizgattam mindig is, simsn visszacsapnam a labdat, hogy o is ugyanolyan oreg.
2021. nov. 4. 07:25
 18/21 anonim ***** válasza:
65%

"És a volt barátnőm szembesített, hogy a mostani barátnőmnek az apja lehetnék."

Jó szó a szembesítés? Azt nem arra használják, mikor valaki nem tud valamit? Az egyszerű kivonás csak megy, szerintem ezzel nem kellett szembesíteni.

Egyébként neked miért a párkapcsolattal egyenlő a volt pároddal való kapcsolat? Amit leírsz, hogy a nőnek a párja beszól... az olyan, mintha a mostani, fiatalabb párod szólna be, hogy "az apám lehetnél".

(Esküszöm nektek, voltak régen ezek a logikai feladatok, hogy "a kéz a kesztyűhöz úgy viszonyul, mint láb a ... -hoz", és rengeteg ilyen kérdést látni itt, ahol az embereknek ez a szimpla dolog nem megy, hogy a jó párhuzamot állítsák fel.")

2021. nov. 4. 09:07
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

Ez a finomságos incel, aki állandóan a fiatalkorílúakkal jön hogy azokért bárkit elhagyna a pasija. Meg folyton kiskorúnak kinéző csajokat linkelt de már leállt róla mert mindig törölték.

Tegnap is volt valami agymenése, hogy a férjeink a szomszéd gimis lányra meg a húgainkra maszturbálnak.

2021. nov. 4. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:
87%

ja ja meg, hogy biztos irigyek vagyunk lanyaink (nagypapakoru) idos udvarlojara :D kellene a francnak... kicsit sokat kepzel bele az urge. xD

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. nov. 4. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!