Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen volt, amikor első ízben szembesítettek a koroddal a kapcsolatban?
Konkrétabban azzal, hogy már túl öreg vagy.
Pl.: amikor a párod oda böffentette, hogy "Nem vagy már 16." Vagy amikor egy ruhát próbálva megjegyezte, hogy ebből már kiöregedtél. Vagy amikor észrevetted, hogy a nálad 10 évvel fiatalabbakat nézi.
Tisztában vagyok a korommal, elégedett vagyok a helyzetemmel a koromhoz képest, és szeretnék úgy élni, hogy ez mindig így is maradjon. Így aztán nem sértés szembesíteni azzal, hogy nem vagyok 16 éves. Voltam már, jó volt, de az már elmúlt, sok tapasztalatot összeszedtem azóta.
Szerintem az, hogy a barátnőd apja lehetnél, szintén egy tény. (Ha van köztetek min. 15-20 év.) Tudtad a saját korodat, tudtad az ő korát, amikor összejöttetek, úgy gondoltad ez így jó. Miért esik mégis rosszul?
47 vagyok es kifejezetten orulok h vegre vannak rancaim es nem 30nak neznek.
Sot munkavalalsnal elony, mar nem fogsz szulni. Mivel csaladod van hosszu tavban gondolkosz.
"És a volt barátnőm szembesített, hogy a mostani barátnőmnek az apja lehetnék."
Jó szó a szembesítés? Azt nem arra használják, mikor valaki nem tud valamit? Az egyszerű kivonás csak megy, szerintem ezzel nem kellett szembesíteni.
Egyébként neked miért a párkapcsolattal egyenlő a volt pároddal való kapcsolat? Amit leírsz, hogy a nőnek a párja beszól... az olyan, mintha a mostani, fiatalabb párod szólna be, hogy "az apám lehetnél".
(Esküszöm nektek, voltak régen ezek a logikai feladatok, hogy "a kéz a kesztyűhöz úgy viszonyul, mint láb a ... -hoz", és rengeteg ilyen kérdést látni itt, ahol az embereknek ez a szimpla dolog nem megy, hogy a jó párhuzamot állítsák fel.")
Ez a finomságos incel, aki állandóan a fiatalkorílúakkal jön hogy azokért bárkit elhagyna a pasija. Meg folyton kiskorúnak kinéző csajokat linkelt de már leállt róla mert mindig törölték.
Tegnap is volt valami agymenése, hogy a férjeink a szomszéd gimis lányra meg a húgainkra maszturbálnak.
ja ja meg, hogy biztos irigyek vagyunk lanyaink (nagypapakoru) idos udvarlojara :D kellene a francnak... kicsit sokat kepzel bele az urge. xD
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!