Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én nem értem ezt a pasit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem értem ezt a pasit. Most akar tőlem valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Vázolom a helyzetet.Van egy srác akivel augusztusban összejöttem.Aztán mivel ez a kapcsolat tul korai volt nekem meg kicsit neki is szakitottunk de megbeszéltük h barátok maradunk.De azota folyamatosan olyan jeleket küld felém amik elég egyértelműek.De közben egy másik csaj multkor küldött neki üzenetet egy rádioba hogy beszélni szeretne vele.De multkor meg velem beszélgetett.De most nem akarom leirni h hogyan taliztunk.De mikor szakitottunk ugymond azt mondta h még az előző bnőjét szeretné visszaszerezni.De az ugyanott lakik ahol ő.Már teljesen össze vagyok zavarodva.Igaz h nem egy szépség a fiu de nem a külsö a legfontosabb.Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. dec. 12. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem akar semmit!
2008. dec. 12. 17:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kimeritő választ.Csak az a baj h látszik rajta h akar vmit.
2008. dec. 12. 17:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kérlek benneteket irjatok.Nagyon fontos lenne.
2008. dec. 12. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Most te azt szeretnéd tőlünk hallani, hogy téged akar így úgy.. de nem!Nem akar semmit!! Vagy a legtisztább.. kérdezd meg tőle !
2008. dec. 12. 18:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj,én nem egy 14 éves kiscsaj vok.Ugyhogy ha annyira okos vagy hogy csak ennyit tudsz irni akkor nagyon sajnállak.Igen beszélni fogok vele hétfőn mert akkor tudok vele talizni.Egyébként nem azt várom h megnyugtassál hanem hogy ird le h mit gondolsz.Egyébként annyira félénk h alig mer egy lányt megszolitani.De mikor velem beszél látom rajta h nagyon zavarba van.Mikor találkozunk vagy meglát valahol mindig engem néz.De ha ő nem ad egyértelmű választ akkor megkérdezem a kollégáját mert vele jobban meg lehet mindent beszélni mint azzal az illetővel akiről szo van.Bocsi h ennyire hossszu voltam.Meg ha az a csaj annyira érdekelné akkor talán a teloszámát megadta volna neki.
2008. dec. 13. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez az ember az előző csaját szereti, egyértelmű. Szerintem ne szívasd magad. És fölösleges lehurrogni azokat, akik Neked nem tetsző válaszokat írnak. A leírásod alapján tök egyértelmű a szitu. A srác legalább korrekt volt, és megmondta szemtől-szembe, egyenesen, hogy az előzőt szereti. Sokan ezt nem teszik meg, örülj neki, hogy nem akar hülyét csinálni belőled. Ő korrekt volt veled, Te miért nem vagy az vele, és hagyod békén? És ne haragudj, de hogy a kettőtök ügyét a kollegájával (!) akarod megbeszélni, csak azt mutatja, mennyire éretlen vagy (még akkor is, ha azt írod, nem 14 éves vagy, bocs, de tökre úgy reagálsz, mint egy annyi idős).
2008. dec. 14. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
A srác egyértelműen a volt barátnőjét akarja.Te valószínűleg a 2. helyen álsz.Ha a másik lánynak nem kell a srac, akkor te is megteszed neki.De vajon neked a 2. hely elég lenne?Én nem látnám értelmét ezt erőltetni.
2008. dec. 14. 15:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!nem az előző barátnőjéről van szo már egy ujrol.De mindegy hagyjuk a srácot csak nem szeretem ha vki kavar.És sajnos az ismerősei ezt csinálják.Én ma eléggé összekaptam vele.Ugyhogy hagyjuk ezt.Több választ nem kérek.
2008. dec. 15. 13:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és legalább a kollégája egy őszinte ember nem ugy mint ő.Nekem még azt is meg akarta szabni hogy kivel beszéljek és kivel ne ez a bizonyos srác.
2008. dec. 15. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!