Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Segítség! Beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítség! Beleszerettem a szeretőmbe.

Figyelt kérdés

Férjemmel 8 éve vagyunk házasok, van egy 4 és egy 6 éves kislányunk, akik rettenetesen apásak és imádják őt. A férjem egy nagyon jó ember, mindent megtesz értünk és önzetlen. Segít ahol tud és mindig érzem vele azt a meleg családias légkört amikor a gyerekkel közösen játszunk vagy programot szervezünk.

Viszont van egy kis baj. Nem működik a szex vele egy ideje. Potencia problémái vannak a prosztatája miatt és évek óta nem szexeltünk egy jót.

Borzalmasan szégyellem magam, de nekem ment így az élet. Egy egészséges nő vagyok és egyszerűen igénylem ezt a fajta törődést is. Nem bírtam ezt elmondani a férjemnek, mert egyáltalán nem érdemli meg hogy megcsaljam és hatalmasat csalódna bennem ha megtudná. Most viszont beleszerettem a szeretőmbe, akivel eddig összejártam. Érzem egyszerűen hogy ez nekem már nem csak a szexről szól és ez nagyon megrémít egyfelől. Nem akarok felrúgni mindent mert ez bolondság, csak fellángolás. Nem lenne jó, senkinek nem lenne jó, nekem se lenne jó.

Összekuszálódtak az érzéseim.

2021. nov. 1. 18:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%
Egy normàlis férfi ilyenkor megengedi a feleségének, hogy màssal szexeljen. Én legalàbbis nem vàrnàm el a feleségemtől, hogy soha többé ne dugjon.
2021. nov. 10. 17:43
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy ha a másik megtagadja tőle, akkor fogadjon "cölibátust". Hanem hogy ne hazudjon. Beszéljék meg, keressenek megoldást vagy váljon el és utána keressen mást. Egyébként csak mindig bele gondolni, hogy ő mit várna el fordított helyzetben. Szerintem szinte minden pár életében van olyan szakasz, amikor valami "közbejön" - betegség, klimax, távollét... és sorolhatnám, ezeket tudni kell kezelni és számítani is kell rá, hogy egy házasság remélhetőleg 10-20-30-40-50... éve alatt lesz ilyen. És simán van ám olyan, hogy mindketten vágynak rá, csak mivel nem kommunikálnak, azt hiszik, a másikat már nem érdekli. Vagy hogy megalázó lenne neki és ez egy kegyes hazugság - pedig ha megcsalják, az sokkal megalázóbb és sokkal nagyobb bizalomvesztéssel jár, mintha azt mondja, hogy "drágám, én úgy kívánlak és hiányzol is, de te úgy veszem észre, elutasítasz - mit javasolsz, hogyan tovább, mit tehetnénk?" És lehet, csak kilyukadnak oda, hogy ő is kívánja és egymásnak esnek. Vagy mittudomén felcsatolóssal heti kétszer akkor is helyre rakja az asszonyt, ha másképp nem képes rá. Vagy azt mondja, legyünk barátok, mert közös a ház és egyébként jól megvagyunk, de a szexet már a hátam közepére, és legyen nyitott a házasság, csak ne tudjak róla. Vagy azt mondja, váljunk el közös megegyezéssel békésen, mert én is másra vágyom vagy azért nincs szex, mert azt nem kaptam meg tőled és olyan hosszú ideje neheztelek, már le is mondtam rólad. Annyi féle verzió lehet. Mindegyik tisztességesebb és megadja a megoldás esélyét legalább. A megcsalás meg csak gyűlölködés és hatalmi játszmákat generál és általában aztán egy csúnya válást.
2021. nov. 10. 18:36
 23/28 anonim ***** válasza:
42%

Ki nem állom az olyan posztokat, amik arról szólnak, hogy a kérdezőt visszatiporják a sorsába, hadd szenvedjen, dögöljön meg, főzze meg, amit evett.

Szerintem mindenkinek joga van élni, élvezni az életet, alapvetően ezért születtünk, nem azért, hogy a sorsunk rabszolgái legyünk. Ha nem működik a szex, vagy csak erőlködve, küzdve, szenvedve, különféle trükkök bevetésével, az már nem tekinthető igazi párkapcsolatnak, inkább csak egy barátság. Az örömteli szexuaálitást és az egymás iránti fizikai vágyat nem pótolja a vibrátor, sem a megbeszélés, sem a jóságos tűrés. Ha én lennék a férfi, és nem menne a szex, magamtól elengedném a nőmet, bátorítanám, hogy keressen mást, ha érezném, hogy ez neki nem jó így. Sose akarnám magamhoz láncolni, ha sejteném, hogy közben másokról álmodozik.

Szerintem a szülők maradhatnak barátok akkor is, ha szakítanak, nem kell onnantól utálni egymást. A gyerekek miatt egy életen át színészkedni sokkal nagyobb hazugság, mint közös megegyezéssel, kulturáltan kilépni a házasságból.

44F

2021. nov. 11. 01:48
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a párkapcsolat, pláne házasság meg pont nem csak "barátság extrákkal" és normálisan számomra a másik fél nem segédeszköz, azaz a saját szükségleteim kielégítésére tartott tárgy, hanem az is érdekel, mi van vele, mik az indokai. Sőt szerintem az élet értelme sem feltétlenül csak az, hogy élvezzük, az is fontos, de azt az emberi kapcsolatainkkal lehet mérni, hogy jobbá tettük-e a világot a saját mikrokörnyezetünkben. Minden házasságban vannak hullámvölgyek, ez még nem jelent automatikusan "döglődést" onnantól, és normálisabb dolog szerintem előbb próbálni megoldani, mint rögtön kikukázni akár évtizedeket. Egyébként írtam, hogy van határ, ki lehet, sőt kell lépni, ha a törekvések nem kölcsönösek. Csak ha már valaha szeretted a másikat, legyen annyi tisztelet benned felé, hogy titkos szeretőtartás helyett szemtől szembe rendezitek és így ő is tud dönteni.
2021. nov. 11. 06:47
 25/28 anonim ***** válasza:

"Szeretnék beszélni veled. Megértem, hogy kellemetlen a téma, vagy rossz érzés, azt szeretném kérni, hogy keress fel magán-urológust-andrológust (ha TB alapon nem szeretnél menni)."

Valahogy rávezetni, hogy mindkettőtöknek jó lenne, ha az történne, mint régen. (ne sértődötten és ne egyoldalúan felvezetve a témát, hogy "az én igényeim" stb, lehet csak akkor érdemes ezt megpendíteni, ha nem akar szembenézni a problémájával.

Nem tudom hogy tagadja, vagy nem akar foglalkozni vele, vagy mi az ok.

2021. nov. 11. 06:58
 26/28 anonim ***** válasza:

Egyébként a kommunikáció (azonnal) jobb lett volna és akkor nem kellett volna ilyen kerülőutas megoldást választani.

Mi az oka annak, hogy megbeszélni, kommunikálni nehezebb volt, inkább kerestél valakit helyette?

2021. nov. 11. 08:00
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha lett volna megbeszélés, őszinte kommunikáció, lehet más, számodra is megfelelő módokat is találtatok volna, hogy ki tudjon elégíteni addig is, amíg problémája nem oldódik meg.
2021. nov. 11. 08:05
 28/28 anonim ***** válasza:

Úgyis van, hagyd el a férjed, meg verd szét a családod, mert nem tud

rendesen megkefélni, igaz hogy jó ember és jó apa, de hát a kufircnál

nincs fontosabb az életben..

De pofára fogsz még esni az életben párszor istenem.Meg is érdemled.

Senki sem tökéletes, lehet a szeretőd leápol ahogy kell. de

a kölykeidet nem fogja szeretni, te meg csak egy lyuk vagy neki.

2021. nov. 12. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!