Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segítség! Beleszerettem a szeretőmbe.
Férjemmel 8 éve vagyunk házasok, van egy 4 és egy 6 éves kislányunk, akik rettenetesen apásak és imádják őt. A férjem egy nagyon jó ember, mindent megtesz értünk és önzetlen. Segít ahol tud és mindig érzem vele azt a meleg családias légkört amikor a gyerekkel közösen játszunk vagy programot szervezünk.
Viszont van egy kis baj. Nem működik a szex vele egy ideje. Potencia problémái vannak a prosztatája miatt és évek óta nem szexeltünk egy jót.
Borzalmasan szégyellem magam, de nekem ment így az élet. Egy egészséges nő vagyok és egyszerűen igénylem ezt a fajta törődést is. Nem bírtam ezt elmondani a férjemnek, mert egyáltalán nem érdemli meg hogy megcsaljam és hatalmasat csalódna bennem ha megtudná. Most viszont beleszerettem a szeretőmbe, akivel eddig összejártam. Érzem egyszerűen hogy ez nekem már nem csak a szexről szól és ez nagyon megrémít egyfelől. Nem akarok felrúgni mindent mert ez bolondság, csak fellángolás. Nem lenne jó, senkinek nem lenne jó, nekem se lenne jó.
Összekuszálódtak az érzéseim.
"Amint áldozatokat kell hozni, meg dolgozni a kapcsolatért, onnantól le van ejtve az eskü, amit egymásnak tettünk."
A polgári házasságban semmilyen eskü nincs, csak egy kijelentés, hogy házasságot kötnek.
A kérdező pont hogy kitart a férje mellett, hiszen nem hagyta el. Csak épp amit nem kap meg otthon, azt megszerzi máshol.
Egyébként pedig az átlag férfireakció a fordított szituációkra: Nem szexel a csaj? Instant kuka. Nem szexel annyit, amennyi neked kéne? Instant kuka. Nem szereti a szex azon formáit, amire neked igényed van? Instant kuka. (8-nak)
Azt tudod, hogy az orgazmus oxitocin hormont szabadít fel (főleg a nőknél), ami a kötődés érzéséért felelős. Szóval ez általában borítékolható, hogy egy egészséges nőnek érzelmei is lesznek aziránt, akivel rendszeresen lefekszik.
Férjeddel kellett volna megoldani, hogy ha neki nem is áll fel, de akarjon segíteni rajtad. Vagy szedjen bogyót vagy csatoljon fel valamit... Még mindig kevésbé sérült volna a büszkesége, mint egy szeretőtől.
Megbuktál mint feleség és mint anya is az én szememben,mondom ezt nőként neked.
Gondolom te is kimondtad a jóban rosszban, míg a halál el nem választ,
ugye?
Szeret téged,szereti a gyerekeiteket, és rosszul érzed magad
mikor együtt vagytok,családként..Normális vagy te asszony?
F@szt az találhatsz az életben még sokat, de férjet és apát
azt nem.Szégyelld magad, és rohadtul nézz a gyerekeidre
mikor egy f@sz miatt akarod szétbarmolni a családotokat.
Vegyél vibrit, ne a gyerekeid jövőjét cseszd el te buta picsa.
Amúgy mit tettél hogy elmúljanak a problémái? Mer tarról
nem írsz, csak a nagy lamúrról. Nekem az a gyanúm, nincs a te
férjednek semmi baja, csak beleszerettél a keményebb farokba.
Undorítóan önző vagy,mert már ott vannak a gyerekek!
Teljesen érthető, emberi és egészséges, amit csinálsz.a férjednél van a probléma, neki kellene a megoldáson ügyködnie. Ha ezt nem teszi, érthető, hogy te keresel megoldást.
A házassági fogadalom nem.azt jelenti hogy utána a felek bármit megtehetnek következmények nélkül.
De a házassági fogadalom ezt jelenti,jóban és rosszban is. A gyerekről meg nem is beszélve.Ha valakinek még a kefélés a legfontosabb, minek szül
gyereket,többet is ráadásul?
Hát a rossznak is van határa. Ha egy férfi évek óta nem szexel és nem akarja vagy nem tudja megoldani a problémát, az nem a földön él, és végtelenül önző. Már rég neki kellett volna fölajánlania a nyitott kapcsolatot, ha nem az önzés, hanem a szeretet vezérelné. Ehelyett a szőnyeg ala söpri a problémát, az egészséges feleségétől meg cölibátust vár el. Az egészséges nők nem temetik el a szexualitásukat csak mert szültek 2 gyereket.
Boldog szexmentes életet,további jó ítélkezést az utolsó két valaszolónak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!