Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már hasonló valakivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már hasonló valakivel?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 év után szét mentünk nem volt semmi komoly oka. 1 hétig nem beszéltünk ez alatt én is és ő is beszélgetett más emberekkel. Kibékültünk, de azt mondta 2 napja beszélget egy lánnyal akit megkedvelt és nem akarja egyből le koptatni és adjak egy kis időt és ígéri megszakítja vele a kapcsolatot. Nem érzem úgy ez helyén való lenne se velem se a másik lánnyal szemben el is mondtam neki és az mondta egy kis idő és már nem fognak beszélni. Csak én nem érzem ezt helyes dolognak?

2021. okt. 31. 21:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ő volt fent én nem
2021. okt. 31. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Én is ő is beszélgetett más emberekkel. Te írtad. Nyilván nagyon fontosak vagytok egymásnak, ha 1 hét után mindketten mást kerestetek.
2021. okt. 31. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez pech.
2021. nov. 1. 01:18
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

Ezért nem szakítunk "csak úgy" ő komolyan vette és továbblépett elkezdett beszélgetni valakivel nem mondanám kifejezetten rossznak ha úgy fogjuk fel a helyzetet hogy valójában nem is újra összejöttetek hanem gondolkozik azon hogy visszafogad

Legközelebb csak akkor szakíts ha komolyan is gondolod, most annyit tehetsz hogy elfogadod azt hogy csak második opció vagy neki (az a "ha más nincs te is jó leszel") ha ezt eltudod fogadni várj ha nem akkor hagyd ott

2021. nov. 1. 02:51
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Jó nagy idióta vagy ha te vele újra összejössz majd ,az már biztos
2021. nov. 1. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!