Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazás az, ha valaki többször annyira felpiszkál, hogy sírva fakadok?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk gyerekek, sem tinik. Harminc körüliek, de egyszerűen rémesen gyerekesen piszkálja a fülem, orrom, arcom, összrnyálaz. Lila foltos vagyok, mert folyamatosan csípked. Kértem,hogy ne tegye, mert gusztustalan és gyomorforgató. Most vagyok azon a szinten, hogy ezzel úgy felpiszkál, hogy elsírom magam. Persze ő jól szórakozik, nevet és azt mondja,h viseljem el, mert így mutatja ki a szeretetét, még akkor is ha sírok. Ilyenkor jön az, h mennyire hisztis vagyok.2021. okt. 30. 12:02
11/13 anonim válasza:
A leírástól is fordult egyet a gyomrom, hogy tudsz ilyen emberrel lefeküdni? Taszító.
13/13 A kérdező kommentje:
Azóta szakítottunk
2022. szept. 18. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!