Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parotokkal közös ingatlanvásárlást hogy oldottátok meg? Mire érdemes ügyelni?
Figyelt kérdés
Külön kasszán vagyunk, ezen nem is tervezek változtatni. Barátom jobban keres, így kb. a háromszorosát tudná beleadni a lakás árába, mint én. Ez csak a hitel önerejéhez elegendő, a törlesztőrészletek fizetéséről is meg kell állapodnunk. Én azt szeretném, ha ezt is 1/3 és 2/3 arányban fizetnénk, és emiatt nyilván a tulajdoni hányadunk is ennek megfelelően alakulna. Ti hogy csináltátok? Hasznos tanácsoknak, tippeknek nagyon örülnék.2021. okt. 28. 13:36
11/13 anonim válasza:
Szerintem eleg, baratnomek ugy HO-znak otthonrol, hogy egyikuk a halofulkeben, az agyon, a masik kint a kanapen, mindkettonek kenyelmes.
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg fele-felesben szokás az ilyet.
Elsőre logikus a 2/3 1/3, hogy a törlesztőt is így fizetitek. Ez jól működhet amíg minden simán megy. Viszont ha feltételezzük h simán megy minden, akkor úgyse szakítotok, tehát a tulajdonrész is lényegtelen.
Viszont egy hitel 10-20 év, ez alatt sok minden történhet..
Ugyanis ha ő nem fizeti a részét akkor a behajtó baseball ütője bizony a te bordáidat is pont olyan arányban töri majd el mint az övét. Pontosabban a tiedet még lehet jobban is, ha ő addig esetleg már lelépett valahova külföldre.
Egyszóval mással közösen hitelt fizetni nagyon kockázatos dolog. Magas kockázatvállalásért pedig magas hozam jár. Tehát legalább 50-50% lenne a fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!