Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Olyan problemam van, hogy a baratomnak valami baja van.

Ha azt mondom, hogy szeretlek akkor arra az a valasz, hogy en is, de olyan rideg a valasz.

Kerdeztem mi a baj? Azt mondja ra , hogy semmi. Latszik, hogy valami nyomja de nem mondja el. Csak en beszeltem hozza o meg csak nagyon apro mondatokat mondott , nezett maga ele.

Megfogtam a labat de o a kezemet nem vagy semmi ilyen tettel nem mutatta ki szeretetet, 4-5 napja ilyen tavolsag tartobb ridegebb, ritkan ir ram, ha irok vissza ir de az se a regi.

Cukiztam vele es latszott rajta, hogy mindjart elbogi magat de nem merte.

Kerdeztem hogy szakitani akar erre mondta h nem.

Most lessz hetfon unnep mondtam, hogy legyunk akkor egesz nap egyutt mondta h elmehetnenk valahova.

De mi baja lehet?

Voltatok igy mar a parotokkal?

2021. okt. 28. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nincs semmi baja . Hagyd efy kicsit békén.
2021. okt. 28. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Kirúgták
2021. okt. 28. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, hogy megcsalt, és most bűntudata van.
2021. okt. 28. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

#3: vagy azt gondolja a kérdező csalta meg... Ötletelni lehet, de ez alapján bármi történhetett.

Este szeretkezzetek jó hosszan és utána kérdezd meg, hogy mi bántja. Ilyenkor nyílnak meg legjobban a férfiak.

2021. okt. 28. 08:25
 5/5 Senior Séf ***** válasza:

Mi a baja? Semmi. Férfiból van, és a férfi a megoldások embere. Ha valami probléma tornyosul elé, azt meg akarja oldani. Egyedül!

Női szemmel ez érthetetlen, hiszen a nők abban látják a megoldást, ha beszélnek a problémáról. De a pasik nem így vannak bedrótozva. Akkor segítesz neki, ha békén hagyod.

2021. okt. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!