Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után után lehet/szabad békülni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 18:58
1/11 anonim válasza:
mi a nemek felállása attól függ?
mert ha a férfi félrekúr sok esetben egy órával utána már eszébe sem jut az eset és ugyanúgy a nőjét szereti.
viszont ha a nő dug félre az érzelmi szinten is árulás a legtöbb esetben.
2/11 anonim válasza:
Ezt azok tudnák elmondani neked akik 30-40 évig együttélnek.
3/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Mindenki maga elődönti, hogy mit tud elviselni, mi a fontosabb.
4/11 A kérdező kommentje:
A nő csalt meg engem és a legszebb hogy ismerőssel. Állítólag fellángolás volt de könyörgöm majdnem 8 hónapig?
2018. okt. 21. 19:03
6/11 anonim válasza:
Én biztos hogy nem bocsátanám meg egy csajnak se. Tönkretenném utána az életét.
8/11 anonim válasza:
Próbáltam. Nem volt értelme. A kapcsolat ráment arra, hogy eltűnt a bizalom, féltékeny lettem, kutattam utána. Nem akartam, hogy megint ne vegyem észre időben, ha valaki képbe került. Ő egy darabig kompenzált, udvarolt, de aztán maradt a sértődöttség, hogy miért nem viselkedek úgy, mint előtte, miért nem felejtem el.
Mindketten szenvedtünk. Csak kidobtunk az ablakon 3 hónapot. Ennyi idő alatt kihevertük volna a szakítást és tovább lépünk, ha időben szakítunk.
Tanultam belőle.
9/11 anonim válasza:
Vázát csak egyszer lehet eltörni...
10/11 anonim válasza:
"Állítólag fellángolás volt de könyörgöm majdnem 8 hónapig?" - hát persze, hogy az volt! Még mindig lángolnának, ha nem derülne ki! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!