Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemetlen szituációba keveredtem, ti hogyan kezelnétek?
Sziasztok, próbálom röviden leírni a helyzetet.
Van egy pasi, akivel még csak néhányszor találkoztam. Legutóbbi találkozásunkkor beültünk vacsorázni egy helyre, ahol megbeszéltük, hogy majd megyünk tovább a belvárosba. Ő javasolt egy helyet, amit én is szeretek, így hát oda mentünk. Mivel tudtam, hogy ott lesz egy barátnőm is(több ismerőssel együtt), így persze neki is szóltam, hogy egy italra összefuthatunk, meg a pasinak is mondtam, hogy ott lesznek még ismerősök, persze neki sem volt gond, hogy kicsit találkozzunk másokkal is.
Azt tudni kell, hogy ezzel a barátnőmmel már több, mint 6 éve jóban vagyunk, és szinte legjobb barátnői vagyunk egymásnak.
Na és, amikor találkoztunk velük, akkor a barátnőm meg ez a pasi úgy egymásra nyomultak, hogy azt nem lehetett nem észrevenni. Nem akartam összeveszni sem a pasival, mert még alig ismerem.. és a lánnyal sem, mert ahhoz túl régóta ismerjük egymást, én nem fogok vele egy pasin összeveszni..így hát inkább abban a szituban úgymond "nem vettem észre" a dolgot. a flörtölést meg úgy értem, hogy a pasi sokszor inkább mellé ült le, simogatta a hátát, a lány is simogatta őt, ilyesmi.
de az egész nagyon kellemetlen volt, most nagyon elbizonytalanodtam a pasiban, hogy ennek így lehet e folytatása.
És nem tudom azt sem, hogy hogyan beszéljem meg velük a dolgot, hogy amúgy ne nézzenek már hülyének, mert láttam, mi történik.
Nyilván majd kerítek rá alkalmat, hogy külön-külön és persze személyesen megbeszéljem mindkettőjükkel.Csak nem szeretném azt, hogy kimagyarázzák, attól csak még rosszabb lenne az egész.
Ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetben? Köszi, ha tudtok segíteni.
l/29, f/32 másik l/29
Kérdező, neked ennyire nincsen önbizalmad és önbecsülésed?! Így nem csodálom, hogy kb. a szolgáló lány szintjén kezelnek, akibe lábat lehet törölni. Itt egyedül neked van jogos megsértődni. Elmész randira egy sráccal, aki a barátnődet simogatja, ő meg vissza. Ez azon kívül, hogy unintelligens viselkedés ebben a helyzetben, teljesen megalázó rád nézve. Ilyenkor egy igazi nő mosolyogva, emelet fővel távozik további szép estét kívánva, szintén mosolyogva jelezve, hogy “királynőnek király a párja, a libapásztort a kanász hágja “. Persze, hogy kiakadnak ezen, hiszen ez a cél!
Kérdező, nagyon fiatal lehetsz, próbálj kérlek egy valódi női példaképet keresni.
barátnő ribi az egyértelmű.. a csávó meg egy illetlen kis gci !
Téged is csak megdugni akart így jobban is jártál.. a barátnőt is enged el az életedből mert az ilyen tuti a hátad mögött is kibeszél..
"úgymond "nem vettem észre" a dolgot."
"amúgy ne nézzenek már hülyének, mert láttam, mi történik."
Tessék??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!