Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a furcsa érzés?
Tegnap óta olyan rossz érzésem van a barátommal kapcsolatba.Utoljára talán akkor éreztem ilyet amikor megcsalt és most is ugyanezt érzem..Nem merek rákérdezni mert ha nem akkor megint az van hogy nem bizok benne..
Meg olyan volt h szerdán délelött aludnia kellett volna mert éjszakás volt de ő fent volt 10 ora körül facebook-on...
Össze vagyok zavarodva..
Hát sajnálom :(
De neki semmi oka hogy megcsaljon mert olyan jol megvagyunk most! remélem nem csal meg de utána nézek majd a gépén..:) az mindig mindent elárul..SAJNOS
Kérdezz rá.Nehogy már neked kelljen kellemetlenül érezned magad,hogy "nem bízol benne" azok után,hogy megcsalt...bírom amúgy a pasikat,mindegyik ezzel a dumával jön,holott semmit nem tesznek azért,hogy bízzon bennnük az ember,sőt...de nekik a bizalom biztos valami feltétel nélküli fogalmat jelent...Kérdezz rá,ne hagyd magad,mert akkor azt hiszi,átverhető vagy,ha szándékosan behunyod a szemed.
21/L
Az, hogy jól megvagytok, semmit nem jelent. Én is azt hittem, jól megvagyok a párommal. Ajándékokat vett, sms-eket írt, amiket eddig nem tett. Boldogok voltunk, majd megtaláltam a gépén egy csajjal folytatott beszélgetést, ahol láthatóan flörtölt vele. Utána bevallotta, hogy már tervezve volt az éjszaka is, csak a csajszi gombás lett.
Ő is elvárta volna ezután, hogy ugyanúgy bízzak benne, semmit nem tett azért, hogy lássam, megérte megbocsájtani. Mostanra vége van, és talán így lesz a legjobb.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:46
Megint én vagyok. En is azt hittem hogy minden rendben, mindent megvett amit csak megkivantam(marmint hetente legalabb 4szer kajat rendeltunk, hamburgert vagy ilyesmit, mert nagyon szeretem), macikat vett nekem, virágot es azon a héten mikor megcsalt még parfümöt is kaptam tölle, amit visszadtam neki mikor megtudtam h megcsalt, es rairtam h add a ribancodnak, a szexualis eltunk is jo volt. tehat minden, csak nem tudott parancsolni a f.szanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!